Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Survivor All Star spoiler 12/1: Το πιο ακριβό «παλτό» όλων των εποχών! Έκατσε μία εβδομάδα, δε «σταύρωσε» νίκη και πήρε ένα αδιανόητο ποσό ο Περικλής Κονδυλάτος

Ποια Σαλαγκούδη; Ποιος Τόργκελε και ποιος Ραμπεσαντρατανά;

12 Ιανουαρίου 2023 10:22
Survivor All Star spoiler 12/1: Το πιο ακριβό «παλτό» όλων των εποχών! Έκατσε μία εβδομάδα, δε «σταύρωσε» νίκη και πήρε ένα αδιανόητο ποσό ο Περικλής Κονδυλάτος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler: Η πρώτη εβδομάδα ολοκληρώθηκε στο Survivor All Star, με τους παίκτες να βιώνουν τον πιο δύσκολο κύκλο, από άποψη επιβίωσης, και ήδη το... ξεσκαρτάρισμα μέσω της διαδικασίας της αποχώρησης να έχει ξεκινήσει.

Στην αρχή, βέβαια, είχαμε ήδη μια οικειοθελή αποχώρηση, αυτή της Βρισηίδας Ανδριώτου, η οποία δεν άντεξε την πίεση, φεύγοντας από το νησί για ιατρικούς και ψυχολογικούς λόγους. Αργότερα, βέβαια, έγινε αναφορά για νοσηλεία της μητέρας της στο νοσοκομείο, χωρίς να υπάρχει κάτι πολύ σοβαρό, αλλά οπωσδήποτε η Βρισηίδα ήθελε να είναι στο πλευρό της.

Λίγο πιο μετά, ο Περικλής Κονδυλάτος αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης, μετά την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού. Ο ίδιος δεν άντεξε ανάμεσα σε τρεις ισχυρούς συνυποψηφίους προς αποχώρηση και, τελικά, έκανε... σεφτέ σε αυτό το κομμάτι, κάτι διόλου αρνητικό, αν σκεφτούμε τι πρόσφερε και τι πήρε.

Survivor All Star: Το φοβερό στατιστικό του Περικλή και η ειδική συμφωνία

Μπορεί αυτή την φορά το ταξίδι του να ήταν γρήγορο αλλά... οι απολαβές του ήταν ίσως καλύτερες από αυτές του Survivor 4. Τότε έπαιρνε 3.000 ευρώ εβδομαδιαίως, ενώ τώρα 5.000 αλλά... δεν είναι μόνο αυτό. Φέτος έκατσε μόνο μια εβδομάδα αλλά έβγαλε το μισθό ενός ολόκληρου μήνα.

Τι εννοούμε με αυτό; Ο Ατζούν έχει κάνει συγκεκριμένη συμφωνία με τους παίκτες, για την πρώτη αποχώρηση του Survivor All Star. Ναι μεν έβαλε πλαφόν στην εβδομαδιαία αμοιβή αλλά στο συμβόλαιο που υπέγραψαν αναγραφόταν πως ο πρώτος παίκτης που θα αποχωρήσει από το ριάλιτι θα πληρωθεί σα να έκατσε ένα μήνα στο παιχνίδι. Δηλαδή θα πάρει 20.000 ευρώ. Αυτός ο παίκτης, λοιπόν, στην προκειμένη ήταν ο Περικλής.

Για να προχωρήσουμε στην απαραίτητη διευκρίνιση, μπορεί πρώτη να αποχώρησε η Βρισηίδα αλλά αποχώρησε από δική της επιλογή, άρα δεν θα μπορούσε να ισχύσει η συμφωνία. Αν ήταν έτσι όλοι θα έφευγαν πρώτοι... Η Βρισηίδα, λοιπόν, πήρε κανονικά τα 5.000 για μια εβδομάδα παραμονής.

Όλα αυτά, τη στιγμή που ο Περικλής δεν είχε «σταυρώσει» ούτε νίκη. Κι αυτό, επειδή σε οκτώ αγώνες δεν κατάφερε να φέρει πόντο στην ομάδα του, προτού αποχωρήσει. Μπορεί, δηλαδή, σεφτέ να μην έκανε, αλλά πληρώθηκε... αδρά για αυτό, κάτι που τον καθιστά ίσως το πιο ακριβό «παλτό» στην ιστορία του Survivor, καθώς ακόμη και η Σαλαγκούδη έμεινε για λίγο καιρό στο παιχνίδι, για να πάρει τον τεράστιο μισθό της.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share