Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: To ύπουλο σχέδιο για πετάξουν εκτός Survivor τον Σοϊλέδη - Έξαλλος ο Άρης!

Αποκάλυψη βόμβα!

6 Απριλίου 2022 13:29
Survivor spoiler: To ύπουλο σχέδιο για πετάξουν εκτός Survivor τον Σοϊλέδη - Έξαλλος ο Άρης!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 06/04: Σε τραγική ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Άρης Σοϊλέδης τις τελευταίες μέρες στον Άγιο Δομίνικο και ο λόγος δεν είναι μόνο ο τραυματισμός.

Πάει μια βδομάδα σήμερα από το επεισόδιο που είδαμε τον παίκτη της μπλε ομάδας να τραυματίζεται και να απέχει από τους αγωνιστικούς χώρους για δέκα τουλάχιστον μέρες. Οι μέρες αυτές θα αυξηθούν κι σ' αυτό έρχεται να προστεθεί και ο τσακωμός που είχε με τον Απόστολο Ρουβά και την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, που μέχρι πρότινος ήταν κολλητοί φίλοι.

Οι συμπαίκτες του Άρη Σοϊλέδη στάθηκαν δίπλα του την πρώτη εβδομάδα, αφού παρότι δεν αγωνιζόταν και παρότι η ομάδα του έχασε και τις δύο ασυλίες, δεν τον έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση! Ωστόσο αυτό ενδέχεται να αλλάξει καθώς αρκετοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι είναι η ευκαιρία τους για να πετάξουν το μεγάλο φαβορί για τα 100.000 ευρώ εκτός Survivor!

Survivor spoiler: To ύπουλο σχέδιο για πετάξουν εκτός Survivor τον Σοϊλέδη - Έξαλλος ο Άρης!

Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που στο σημερινό επεισόδιο θα γίνει έξαλλη η Βρισηίδα Ανδριώτου τονίζοντας πως αρκετοί σκέφτονται να βγάλουν υποψήφιο τον Άρη τη νέα εβδομάδας, όντας τραυματία, ώστε να φύγει από το ριάλιτι και να βγάλουν από την μέση έναν πολύ δυνατό παίκτη και ενδεχομένως το μεγάλο φαβορί για τη νίκη.

Το σχέδιο αυτό έχει φτάσει στα αυτιά του Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος ήταν έξαλλος και μάλιστα ζήτησε από την παραγωγή να πάρει τα μέτρα ή θα βγει να παίξει και με ένα χέρι...

Survivor spoiler 06/04: Η Σοφία Μαργαρίτη διώχνει τον... Άρη Σοϊλέδη από το Survivor 5!

Survivor spoiler 06/04: Αγωνία επικρατεί στις τάξεις της παραγωγής αλλά και των παικτών του Survivor 5 σχετικά με την υγεία του Άρη Σοϊλέδη!

Όπως σας ενημερώνουμε καθημερινά εδώ στο Athensmagazine.gr οι εξελίξεις με την υγεία του παίκτη των Μαχητών δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές. Ο τραυματισμός στον ώμο δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα και σ' όσους έχει βγει το γνωρίζουν πολύ καλά. Τι θέλουμε να πούμε; Αν σου βγει ο ώμος μπορεί να ξαναφύγει ανά πάσα στιγμή και σίγουρα το πρώτο διάστημα χρειάζεται τεράστια προσοχή!

Καλά ως εδώ. Πως μπορεί να προσέξει όμως ένας παίκτης που μένει σε καλύβα 24 ώρες την μέρα, χωρίς φαγητό και κρεβάτι για να κοιμηθεί; Όσο και να προσπαθεί δεν θα επουλώσει όσο χρειάζεται. Η αλήθεια βέβαια είναι πως ο ίδιος προσέχει απίστευτα πολύ ώστε να επιστρέψει πιο δυνατός από ποτέ.

Survivor spoiler 06/04: Η Σοφία Μαργαρίτη διώχνει τον... Άρη Σοϊλέδη από το Survivor 5!

Survivor spoiler: Πως συνδέεται η Σοφία Μαργαρίτη με την περίπτωση του Άρη Σοϊλέδη

Και πάμε τώρα στην άλλη αποκάλυψη! Πως συνδέεται η περίπτωση της Σοφίας Μαργαρίτη με εκείνη του Άρη Σοϊλέδη; Θα θυμάστε πως η περσινή παίκτρια είχε αποχωρήσει αναγκαστικά έπειτα από σοβαρό τραυματισμό στο πόδι! Μάλιστα η Σοφία είχε πιέσει τον εαυτό της να επιστρέψει, μπήκε να αγωνιστεί, το έκανε χειρότερο και σήμερα, έναν χρόνο μετά είναι ακόμα στα χειρουργεία και ταυτόχρονα στα... δικαστήρια με τον Ατζούν για αποζημίωση.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλουν από την παραγωγή να υπάρξει αντίστοιχη περίπτωση και με τον Άρη Σοϊλέδη, όμως στο πρόσωπο του ποδοσφαιριστή βλέπουν τον φετινό... Σάκη Κατσούλη και όχι άδικα. Η παραγωγή δεν πιέζει τον Άρη να επιστρέψει όμως οι συνθήκες αυτές δεν βοηθούν για να γίνει καλά ο ώμος του. Ταυτόχρονα ο Άρης Σοϊλέδης αν δει πως δεν φτιάχνει η κατάσταση τότε θα ζητήσει να αποχωρήσει, έχοντας στην άκρη του μυαλό του, πως μπορεί ο τραυματισμός αυτός να του αφήσει κάποιο κουσούρι αν δεν υπάρχει η σωστή περίθαλψη. Και ειδικά ο Άρης έχει έναν λόγο παραπάνω να θέλει να είναι υγιής διότι είναι εν ενεργεία ποδοσφαιριστής και το καλοκαίρι θα επιδιώξει να βρει τη νέα επαγγελματική του στέγη.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share