Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024

Survivor spoiler 05/04: Πάρθηκε η απόφαση! Αποχωρεί ή όχι ο Τάκης Καραγκούνιας;

Ραγδαίες εξελίξεις!

5 Απριλίου 2022 09:41
Survivor spoiler 05/04: Πάρθηκε η απόφαση! Αποχωρεί ή όχι ο Τάκης Καραγκούνιας;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 05/04: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor 5 σχετικά με το μέλλον του Τάκη Καραγκούνια στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Είναι γνωστό εδώ και λίγες μέρες και το είδαμε και στο χθεσινό επεισόδιο ότι ο πατέρας του παίκτη των Μαχητών έφυγε από την ζωή και τον βύθισε στο πένθος! Μάλιστα η παραγωγή πρότεινε στον Τάκη Καραγκούνια να του κάνει τα εισιτήρια για Ελλάδα, ώστε να παρευρεθεί στη κηδεία του πατέρα του και εν συνέχεια να επιστρέψει ξανά στο ριάλιτι, όμως όπως αποκάλυψε ο ίδιος δεν θα προλάβαινε.

Μάλιστα στη συνέχεια ήρθε σε επικοινωνία με πρόσωπα της οικογένειάς τους ώστε να αποφασίσουν από κοινού τι θα πράξει ο Τάκης! Ο ίδιος από την μια θέλει να παραμείνει στο παιχνίδι, από την άλλη όμως σκέφτεται την μητέρα του που έμεινε μόνη, μετά τον θάνατο του συζύγου της. Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr o Τάκης Καραγκούνιας μίλησε και με τον αδελφό του, ο οποίος είναι ιερέας και εκείνος του πρότεινε να παραμείνει στο παιχνίδι ώστε να ξεχνιέται και πως μέχρι να γυρίσει θα προσέχει εκείνος την μητέρα τους.

Survivor spoiler 05/04: Πάρθηκε η απόφαση! Αποχωρεί ή όχι ο Τάκης Καραγκούνιας;

Ο ίδιος ο Τάκης όμως παραμένει σε δίλλημα. Δεν ξέρει τι να πράξει. Να παραμείνει στο Survivor και να συνεχίσει το ταξίδι προς τις... 100.000 ευρώ ή να επιστρέψει στην οικογένειά του σε μια τόσο δύσκολη στιγμή. Ο ίδιος φαίνεται να κατέληξε στο να αποχωρήσει όμως άνθρωποι που τον νοιάζονται και τον αγαπούν να τον προτρέψει να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο και πως όλα είναι υπό έλεγχο.

Προς το παρόν λοιπόν ο Τάκης Καραγκούνιας παραμένει στο Survivor 5 ωστόσο περιμένουμε να δούμε μέχρι πότε αφού είναι άγνωστο αν θα πιεστεί ψυχολογικά τις επόμενες ημέρες και φτάσει στα όριά του. Η παραγωγή πάντως στέκεται δίπλα του και του ξεκαθαρίζει πως όποια απόφαση και να πάρει θα την σεβαστή και δεν θα σταθεί εμπόδιο.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share