Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 05/04: Τέλος ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ! Και να μην φύγει, τον διώχνει η παραγωγή μετά την απαράδεκτη ατάκα

Τραγικός τουλάχιστον

5 Απριλίου 2022 09:17
Survivor spoiler 05/04: Τέλος ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ! Και να μην φύγει, τον διώχνει η παραγωγή μετά την απαράδεκτη ατάκα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 05/04: Έξαλλοι δεν είναι μόνο Διάσημοι και Μαχητές με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ αλλά και άνθρωποι της παραγωγής.

Συγκεκριμένα ο κομμωτής από την πρώτη μέρα που μπήκε στο Survivor 5 δείχνει μια προκλητική συμπεριφορά που έχει κάνει έξαλλους συμπαίκτες και αντιπάλους και κυρίως τον Τάκη Καραγκούνια. Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα πως ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ βγήκε από την πρώτη εβδομάδα υποψήφιος προς αποχώρηση και μάλιστα τον καταψήφισαν ΟΛΟΙ οι συμπαίκτες του. Αυτό λέει πολλά.

Μπορεί στο πλαίσιο του παιχνιδιού όλα να μπορούν να συμβούν αλλά μπροστά στον θάνατο είμαστε όλοι ευαίσθητοι και προσεκτικοί. Τουλάχιστον έτσι πρέπει να κάνουμε. Ο Κωνσταντίνος Εμμανούηλ από την άλλη είναι σε άλλο κόσμο, αφού φαίνεται να μην τον ενδιαφέρει καθόλου που ένας συμπαίκτες του έχασε τον πατέρα του μέσα στο παιχνίδι.

Τέλος ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ από το Survivor 5

Μάλιστα πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως σε τσακωμό που είχε ο Κωνσταντίνος Εμμανούηλ με τον Τάκη Καραγκούνια είπε μια απαράδεκτη έκφραση προς τον συμπαίκτη του, σχετικά με το πένθος του, που δεν μπορούμε να την μεταφέρουμε.

Σκοπός του Κωνσταντίνου ήταν να εξοργίσει τον Τάκη και να τον... χτυπήσει έστω να τον οδηγήσει στην έξοδο από το ριάλιτι. Ο Τάκης Καραγκούνιας και με την επέμβαση των συμπαικτών του κατάφερε να συγκρατηθεί όμως το σκηνικό έχει φτάσει στα αυτιά της παραγωγής και αναμένεται να πάρει άμεσα δραστικά μέτρα σχετικά με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Εφόσον λοιπόν ο κομμωτής δεν αποχωρήσει αύριο, όπου είναι υποψήφιος, τότε είναι πολύ πιθανό να τον αποβάλλει η παραγωγή.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share