Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Ξαναμπαίνει ο Πάνος Καλίδης;

Βόμβα στο ριάλιτι επιβίωσης

21 Φεβρουαρίου 2022 13:02
Survivor spoiler: Ξαναμπαίνει ο Πάνος Καλίδης;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Νέες αφίξεις θα έχουμε στο Survivor 5, ωστόσο σήμερα το πρωί ο Πάνος Καλίδης αποκάλυψε ότι θα ξαναπήγαινε στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο ανέφερε πως και η Λεάννα «ψήνεται» να πάει στο ριάλιτι επιβίωσης!

Survivor spoiler 21/02: «Βόμβα» στο Survivor 5 - Αποχωρεί οικειοθελώς η Μυριέλλα Κουρεντή;

Survivor spoiler: Η κατάσταση μόνο εύκολη δεν είναι στο Survivor 5 για τους Διάσημους, οι οποίοι βρίσκονται σε μια μόνιμη ένταση τις τελευταίες μέρες, κάτι που αποτυπώνεται σε κάθε στιγμή πια στην παραλία τους.

Η κόκκινη ομάδα βρίσκεται σε μια περίοδο κρίσης, όπως δείχνει σαφώς και το trailer του νέου επεισοδίου, με τους καβγάδες να μη λείπουν και την κατάσταση να μοιάζει «εμπόλεμη». Δεν είναι, ωστόσο, και τα μόνα προβλήματα που αντιμετωπίζει το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Μπορεί τον προηγούμενο καιρό να απαντούσαν στους Μαχητές και να τους ζητούσαν... να σταματήσουν να κλαίνε για την πείνα, αλλά τώρα που έχουν χάσει τα έπαθυλα φαγητού, κάνουν ακριβώς το ίδιο. Η γκρίνια για την πείνα έχει αρχίσει να επηρεάζει άπαντες στους Διάσημους, αλλά κάποιους παίκτες τους λίγο περισσότερο.

Survivor spoiler: Σε δυσμένεια η Μυριέλλα, ζήτησε να αποχωρήσει!

Μία παίκτρια, που δείχνει να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα, είναι και η Μυριέλλα Κουρεντή. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην κάμερα για την έλλειψη φαγητού και ύπνου, με τον Τάκη και τον Σάκη να είναι... εν μέρει υπαίτιοι για το γεγονός, ότι δεν καταφέρνει να κοιμηθεί.

«Δεν μπορώ άλλο, θα πέσω κάτω», είπε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις της η Μυριέλλα, προκαλώντας προβληματισμό με την εικόνα της, αφού και λίγο αργότερα στο αγώνισμα δεν μπορούσε στην πραγματικότητα να ανταγωνιστεί τις αντιπάλους της, αν και είναι γνωστό πως πρόκειται για μια ισχυρή αγωνιστικά παίκτρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, μάλιστα, η Μυριέλλα έχει συζητήσει με την παραγωγή το ενδεχόμενο να αποχωρήσει οικειοθελώς. Η παραγωγή δεν επιθυμεί την αποχώρηση αυτή, καθώς η Κουρεντή έχει αποδειχθεί... αρκετά εμπορική, αλλά δεν μπορεί να αντισταθεί στην ανθρώπινη επιθυμία της.

Η Μυριέλλα θα δει τον επόμενο καιρό, αν η κατάσταση αυτή συνεχίζεται, και αναλόγως θα πάρει την απόφασή της. Για πρώτη φορά, όμως, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο, νιώθοντας για πρώτη φορά τις συνθήκες αυτές να τη «βαραίνουν».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share