Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor trailer 21/02: «Φοράς ρε παντελόνια; - Μη μου ξαναμιλήσεις έτσι!» - «Σκοτώνονται» στην παραλία Σάκης και Τάκης, χάος στους Διάσημους

«Διαλύονται» μετά την χαμένη ασυλία!

21 Φεβρουαρίου 2022 07:29
Survivor trailer 21/02: «Φοράς ρε παντελόνια; - Μη μου ξαναμιλήσεις έτσι!» - «Σκοτώνονται» στην παραλία Σάκης και Τάκης, χάος στους Διάσημους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor trailer: Οι τόνοι στο Survivor 5 φαίνεται πως... ανεβαίνουν πολύ, και δη στην παραλία των Διασήμων, με τον Σάκη Αρσενίου και τον Τάκη Καραγκούνια να βρίσκονται σε έντονη διαμάχη μεταξύ τους για τη στάση καθενός.

Στο χθεσινό (20/2) επεισόδιο οι δύο παίκτες δεν έκρυψαν στο συμβούλιο του νησιού τα προβλήματα, που υπάρχουν μεταξύ τους, με τον Τάκη να θεωρεί πως οι συμπαίκτες του τον υποτιμούν, ενώ ο τραγουδιστής τον κατηγορεί ως ψεύτη, με την ένταση να είναι διάχυτη, όπως αποτυπώθηκε και σε έναν άλλο καβγά.

Survivor trailer: Πανικός στην κόκκινη ομάδα, Τάκης και Σάκης στα «μαχαίρια»

Ο τσακωμός αυτός θα έχει συνέχεια, όπως βλέπουμε στο trailer του σημερινού (21/2) επεισοδίου και στην παραλία, με τους δύο παίκτες να ανταλλάσσουν «βαριές» εκφράσεις, σε μια κατάσταση χάους, που μοιάζει να επικρατεί στην κόκκινη ομάδα.

«Φοράς ρε παντελόνια; Ψεύδεσαι ασύστολα», δείχνει να φωνάζει ο Σάκης και ο Τάκης απαντά πως «εγώ δεν είμαι τηλεορασάκιας, μη μου ξαναμιλήσεις έτσι», σε μια στιχομυθία που σίγουρα δεν χάνεται, με το αγώνισμα της δεύτερης ασυλίας να ακολουθεί.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share