Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

Survivor 5: Το μεγάλο ψέμα της Ελισάβετ στην ψηφοφορία που αποδεικνύει ότι ψήφισε με στρατηγική τον Γιωρίκα

Τρομερό παρασκήνιο! Πολλοί το είδαν, ελάχιστοι το κατάλαβαν

27 Δεκεμβρίου 2021 13:51
Survivor 5: Το μεγάλο ψέμα της Ελισάβετ στην ψηφοφορία που αποδεικνύει ότι ψήφισε με στρατηγική τον Γιωρίκα
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 5: Το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης έχει επιστρέψει στους δέκτες μας και μαζί τα παρασκήνια από τον Άγιο Δομίνικο, τα οποία σας παρουσιάζει καθημερινά το Athensmagazine.gr!

Ένα από τα περιστατικά του επεισοδίου της πρεμιέρας που εξόργισε τους τηλεθεατές ήταν οι δύο ψήφοι που πήρε ο Γιωρίκας Πιλίδης και προκάλεσε χαμό και μετά το τέλος του συμβουλίου, όπως σας έχουμε αποκαλύψει αποκλειστικά από το πρωί.

Συγκεκριμένα η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Ελισάβετ Σπανού ψήφισαν τον πρωταθλητή πάλης επειδή πίστευαν πως δεν θα τον ψηφίσουν άλλοι και δεν θα βρεθεί στον τάκο, ωστόσο η δικαιολογία αυτή δεν έπεισε κανέναν.

Survivor 5: Το μεγάλο ψέμα της Ελισάβετ στην ψηφοφορία που αποδεικνύει ότι ψήφισε με 'κακία' τον Γιωρίκα

Μάλιστα βλέποντας ξανά και ξανά το βίντεο από την ψηφοφορία βρήκαμε και το μεγάλο ψέμα της Ελισάβετ Σπανού! Ποιο ήταν αυτό; Πως κατά την διάρκειας της ψηφοφορίας, όταν βρέθηκε στην κάλπη, τόνισε με βεβαιότητα πως γνωρίζει πως δεν θα τον ψηφίσει κανένας. Και καλά μέχρι εδώ. Λίγο αργότερα έσκασε η... βόμβα από τον Γιωρίκα Πιλίδη και τόνισε πως τα δύο κορίτσια τον έπιασαν και τον ενημέρωσαν πως θα τον ψηφίσουν!

Επομένως η Ελισάβετ Σπανού γνώριζε πολύ καλά πως τουλάχιστον η Ευρυδίκη Παπαδόπουλου θα τον ψηφίσει, εφόσον η ψήφος της είχε δόλο! Εσείς τι λέτε;

Θυμηθείτε τι συνέβη κατά την διάρκειας της χθεσινής ψηφοφορίας στα παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share