Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 5: "Λύγισε" ο Θανάσης - Γιατί ξέσπασε σε κλάματα;

Τι συνέβη;

26 Δεκεμβρίου 2021 23:41
Survivor 5:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες είναι οι πρώτες ώρες για τον Θανάση Μπέλλο στο Survivor 5, μιας και η πρώτη νύχτα αλλά και το επόμενο πρωί ήταν βασανιστικά για εκείνον.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος μαζί με τους συμπαίκτες του προσπάθησαν να μαζέψουν μερικά ξύλα, ωστόσο τον τσίμπησε στο μάτι μια τεράστια κόκκινη σφήκα με τον ίδιο να σφαδάζει κυριολεκτικά από τον πόνο.

Λίγο αργότερα, δεν άντεξε από τον πόνο και λιποθύμησε, με τον ίδιο να μεταφέρεται εκτάκτως στο νοσοκομείο. Ωστόσο, εμφανίστηκε κανονικά στον στίβο μάχης, με τον Γιώργο Λιανό να τον ρωτά για το πως αισθάνεται μετά το ατύχημά του.

Ο ίδιος, παρόλα αυτά, δεν έκρυψε την συγκίνησή του όταν αναφέρθηκε στην οικογένειά του μιας και όπως αποκάλυψε είναι η πρώτη φορά που δεν βρίσκεται μαζί με την γυναίκα και τα παιδιά του.

«Το περίμενα πολύ διαφορετικό το πρώτο βράδυ αλλά πραγματικά ήταν πάρα πολύ δύσκολο σε όλα τα επίπεδα. Δεν με δυσκόλεψε ούτε το κρύο ούτε η πείνα. Με δυσκόλεψε ότι έβαλα σκέψεις στο μυαλό μου που με έφτασαν σε ένα σημείο να… Ήρθα στο σπίτι μου γιατί δεν έχω λείψει ποτέ από το σπίτι μου και από τα παιδιά μου και από την γυναίκα μου.Ένιωσα ότι είμαι πολύ μακριά τους και αυτή η απόσταση…

Δεν ένιωθα ότι παρέχω ασφάλεια στα παιδιά μου ίσως. Μου βγήκε αυτό και νιώθω πολύ χαρούμενος γιατί στη ζωή μου δεν κλαίω ποτέ, δεν το είχα αισθανθεί ποτέ αυτό. Ήταν πρωτόγνωρο συναίσθημα και μου άρεσε πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Μπέλλος.

Η συγκίνηση του Μπέλλου στο Survivor 5

TAGS
 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share