Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: Άγριος καυγάς στο συμβούλιο του νησιού! Κόλαση στους Διασήμους - "Δεν ντρέπεστε λίγο;"

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

27 Δεκεμβρίου 2021 08:36
Survivor spoiler: Άγριος καυγάς στο συμβούλιο του νησιού! Κόλαση στους Διασήμους -
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Με το "καλημέρα" σφάχτηκαν στους Διάσημους, αφού το πρώτο συμβούλιο του νησιού ήταν πέρα για πέρα επεισοδιακό μόλις έκλεισαν οι κάμερες!

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή! Στην πρεμιέρα του Survivor 5 είχαμε δύο αγωνίσματα, ένα επάθλου και ένα ασυλίας. Και τα δύο ήταν πολύ δυνατά με τη νίκη να κρίνεται στην κυριολεξία στο νήμα και μάλιστα στο αγώνισμα της ασυλίας είχαμε και μια μεγάλη ανατροπή στο φινάλε, αφού το 9-7 υπέρ των Διασήμων έγινε 10-9 υπέρ των Μαχητών!

Έτσι οι Διάσημοι βρέθηκαν στο τάκο και έπρεπε να ψηφίσουν για τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Εκεί βγήκε πανηγυρικά ο Βαλαντής ωστόσο δύο ψήφοι ήταν αρκετοί για να ανάψουν τα αίματα. Ποιες ήταν αυτές; Εκείνες της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου και της Ελισάβετ Σπανού. Ποιον ψήφισαν; Προς μεγάλη έκπληξη πολλών τον Γιωρίκα Πιλίδη!

Survivor spoiler: Άγριος καυγάς στο συμβούλιο του νησιού! Κόλαση στους Διασήμους - 'Δεν ντρέπεστε λίγο;'

Survivor spoiler: Ο άγριος καυγάς στους Διασήμους - Ποιοι όρμησαν στις δύο κοπέλες;

Αρχικά για όσους δεν είδαν το επεισόδιο της πρεμιέρας να σας αποκαλύψουμε πως με διαφορά ο πιο δυνατός παίκτης είναι ο Γιωρίκας Πιλίδης. Ταχύτατος και με εξαιρετικό στόχο δεν αφήνει περιθώρια αντίδρασης σε κανέναν αντίπαλο σε ένα κάρμα Ντάνου και Κατσούλη μαζί.

Οι Διάσημοι αλλά και οι Μαχητές αποθέωσαν τον παγκόσμιο πρωταθλητή πάλης με τους πρώτους να έχουν ένα δυνατό χαρτί στα χέρια τους. Ωστόσο βρέθηκαν δύο συμπαίκτριες του που τον ψήφισαν, χωρίς να πείσουν κανέναν με την δικαιολογία τους πως τον ψήφισαν επειδή δεν θα ψηφιστεί από άλλους.

Η απόφαση αυτή εξόργισε τους συμπαίκτες του που έγιναν έξαλλοι μετά το τέλος του γυρίσματος στο συμβούλιο του νησιού. Συγκεκριμένα ο Βαλάντης, παρότι ήταν αυτός που βγήκε υποψήφιος, επιτέθηκε στις δύο γυναίκες με την ατάκα πως "δεν ντρέπεστε λίγο" που ψηφίσατε έναν άνθρωπο που θα φέρει φαγητό στη καλύβα με τις επιδόσεις του. Η Ευρυδίκη ήταν εκείνη που αντέδρασε έντονα τονίζοντας πως δεν θα δίνει αναφορά σε κανέναν για το τι θα ψηφίσει, ξεκαθαρίζοντας ταυτόχρονα πως είχε εξηγήσει τον λόγο στον ίδιο τον Γιωρίκα, πριν την ψηφοφορία. Όσον αφορά την Ελισάβετ έσκυψε το κεφάλι και αποχώρησε.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως ο Βαλάντης δεν ήταν ο μόνος που αντέδρασε, αλλά ήταν εκείνος που βρέθηκε σε πιο έξαλλη κατάσταση. Παρόμοια αντίδραση είχαν και η Ναυσικά με τον Λάμπρο κυρίως.

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share