Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor 4: Τεστ εγκυμοσύνης για τη Μαριαλένα! (Video)

Βόμβα στο ριάλιτι!

15 Μαρτίου 2021 23:47
Survivor 4: Τεστ εγκυμοσύνης για τη Μαριαλένα! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Η Μαριαλένα τις τελευταίες μέρες είναι αρκετά πρησμένη, τόσο στην κοιλιά όσο και στο πρόσωπο, με την ίδια να χρειάζεται να κάνει τεστ εγκυμοσύνης. Ενώ, δύσκολος φάνηκε να είναι ο σημερινός αγώνας με αποτέλεσμα να τραυματιστούν η Ελευθερία, η Χριστίνα, ο Νίκος Μπάρτζης και να διακοπεί το αγώνισμα ασυλίας λόγω πολλαπλών τραυματισμών.

Η παίκτρια των Μπλε χρειάστηκε να πάει στον γιατρό για τις εξετάσεις της, με τον ίδιο να απορεί τον λόγο που είναι τόσο πρησμένη και φουσκωμένη. Μάλιστα, της ζήτησε να κάνει και τεστ εγκυμοσύνης για παν ενδεχόμενο.

Η ίδια το αποκάλυψε στην κάμερα, τονίζοντας φυσικά πως δεν περιμένει κανένα παιδάκι, και πως το πρήξιμο οφείλεται στην κατακράτηση υγρών.

Survivor 4: Άγριο κράξιμο Παππά σε Κόρο-Ασημακόπουλο - «Ήταν άνανδρο αυτό που έκαναν...»

Survivor 4: Λίγο πριν ξεκινήσει ο σημερινός αγώνας, ο Αλέξης Παππάς τοποθετήθηκε στο μπούλινγκ που κάνει ο Ασημακόπουλος και ο Κόρο στον Τριαντάφυλλο, με τον ίδιο να τους «στολίζει» κανονικότητα.

Στα απαράδεκτα σκηνικά αυτά θέλησε να τοποθετηθεί και ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος έκραξε τους Κόκκινους παίκτες και τους κατηγόρησε πως αυτό που του κάνουν είναι άνανδρο και απάνθρωπο και πως θα έπρεπε κανονικά να ντρέπονται!

Άγριο κράξιμο Παππά σε Κόρο-Ασημακόπουλο

Survivor 4: Ξέσπασε ο Τριαντάφυλλος - «Αυτή η κακία θα σε φάει...»

Survivor 4: Πολύ άσχημο είναι εδώ και μέρες το κλίμα στην ομάδα των Κόκκινων, με σχεδόν όλους τους παίκτες να τα έχουν βάλει με τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος δεν άντεξε και ξέσπασε.

Οι σχέσεις του τραγουδιστή κυρίως με τον Ασημακόπουλο και τον Κόρο είναι κάκιστες, με αφορμή το φαγητό που αρνούνταν να του δώσουν.

Τριαντάφυλλος

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor όμως ο Ντάφι δεν άντεξε και ξέσπασε, κατηγορώντας τον Γιώργο Ασημακόπουλο πως είναι ένας πολύ κακός άνθρωπος και πως αυτή η κακία θα τον φάει! Επίσης, ο κακός χαμός έγινε με το που ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης με τον Κόρο να επιτίθεται στην Μαριάνθη.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share