Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 28/02: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού;

Αγωνία στο κατακόρυφο - Αποκλειστικό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο

27 Φεβρουαρίου 2021 06:51
Survivor spoiler 28/02: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Το Survivor 4 μετά από μέρες επιστρέφει στους δέκτες μας με αγώνισμα για έπαθλο φαγητού. Ποια ομάδα θα καταφέρει να το κερδίσει; Μπλε ή κόκκινοι;

Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο; Αρχικά την Σοφία Μαργαρίτη να αρχίζει τις κωλοτούμπες προκειμένου να γίνει αρεστή στους συμπαίκτες της και να μην δοθεί ξανά υποψήφια, εφόσον χαθεί ασυλία, πράγμα εξαιρετικά δύσκολα να μην γίνει.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Μπορεί στο επεισόδιο να δούμε μικρές εντάσεις αλλά αυτό θα αποτελεί εξαίρεση μπροστά στην εικόνα που θα αντικρίσουμε τη νέα εβδομάδα.

Στην αντίπαλη ομάδα, ο Σάκης και η Μαριαλένα έρχονται πιο κοντά κάτι που θα φανεί και από το trailer που θα έχουμε τις επόμενες ώρες, ενώ οι εντάσεις με πρωταγωνίστρια την Ελευθερία Ελευθερίου δεν θα λείψουν. Η τραγουδίστρια θα βρεθεί ξανά στο στόχαστρο και θα ξεσπάσει.

Survivor spoiler 28/02: Ποια ομάδα θα κερδίσει την Κυριακή;

Στο αγωνιστικό κομμάτι την Κυριακή θα έχουμε αγώνισμα με έπαθλο φαγητού. Φυσικά spoil αποκλείεται να είχαμε τόσο νωρίς αλλά σίγουρα τα πράγματα αλλάζουν αφού πλέον δεν υπάρχει Ανθή Σαλαγκούδη. Οι υπόλοιπες 4 γυναίκες της κόκκινης ομάδας είναι ισχυρές και θα φέρουν περισσότερες νίκες, επομένως οι κόκκινοι δείχνουν να έχουν τις πιθανότητες με το μέρος τους.

Αρχικές διαρροές αναφέρουν πως οι κόκκινοι είναι ένα βήμα πιο κοντά στη νίκη την Κυριακή. Απλά πρόκειται για διαρροές που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και όχι για το σίγουρο spoiler του Athensmagazine.gr. Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς ακολουθούν αρκετά αποκλειστικά θέματα γύρω από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

Survivor spoiler 26/02: Φόβος και τρόμος ο Αλεξ μην γίνει ο αρχηγός των μπλε! Τσακώθηκαν Άννα Μαρία - Νίκος Μπάρτζης

Survivor spoiler: Χαμούλης στο στρατόπεδο των μπλε τις προηγούμενες μέρες, κάτι το οποίο δεν είδαμε ποτέ στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ!

Συγκεκριμένα η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου έφερε στο φως κομμένα πλάνα από την τελευταία "παράσταση" των δύο ομάδων την προηγούμενη βδομάδα, αποκαλύπτονας πως στους μπλε "τρέμουν" τον Αλέξη Παππά πως μπορεί να εξαλιχθεί σε αρχηγό της ομάδας, την ίδια στιγμή που Άννα Μαρία Βέλλη και Νίκος Μπάρτζης θα έχουν ένα "ερωτικό καυγαδάκι"!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΤΟΥ SURVIVOR ΕΔΩ

Στο στρατόπεδο των κόκκινων το ενδιαφέρον είχαν μονοπωλήσει οι επιδόσεις της Ανθής στο αγωνιστικό κομμάτι, ενώ κουβέντα έγινε και για την συμπεριφορά του Τζέιμς απέναντι σε εκείνους, αλλά και η σχέση Μαριαλένας - Σάκη!

Δείτε για πρώτη φορά τα κομμένα πλάνα παρακάτω:

Ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο instagram για καθημερινά Survivor spoils!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share