Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: "Έπαιξαν φάπες" στην καλύβα Τριαντάφυλλος - Περικλής! Άγριος τσακωμός, κλάφτηκε στην παραγωγή ο Κονδυλάτος

Ξεφεύγει άσχημα η κατάσταση! Στα όριά της η παραγωγή

21 Ιανουαρίου 2021 11:20
Survivor spoiler:
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Σοκάρουν οι εξελίξεις στο Survivor μετά το χθεσινό συμβούλιο και την αποχώρηση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι από το ριάλιτι επιβίωσης!

Από το πρωί της Πέμπτη σας ενημερώσαμε για τον χαμό που επικράτησε μετά το τέλος του συμβουλίου του νησιού, εκεί όπου ο Τριαντάφυλλος ήταν έξαλλος και τσακώθηκε τόσο με την Ανθή, όσο και με τον Περικλή! Το σκηνικό αυτό μάλιστα μεταφέρθηκε στην παραλία, αμέσως μετά!

Survivor spoiler: 'Έπαιξαν φάπες' στην καλύβα Τριαντάφυλλος - Περικλής! Άγριος τσακωμός, κλάφτηκε στην παραγωγή ο Κονδυλάτος

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής "Ευτυχείτε" με την Κατερίνα Καινούργιου, ο Τριαντάφυλλος είναι έξαλλος με την όλη κατάσταση και κάποια σχόλια του Περικλή δεν του άρεσαν καθόλου! Ο τσακωμός θα είναι τόσο έντονος που οι δύο άνδρες θα πιαστούν σχεδόν στα χέρια και θα επέμβει ακόμα και η παραγωγή!

Μάλιστα ο Περικλής Κονδυλάτος θα είναι εκείνος που θα ζητήσει να επέμβει η παραγωγή διότι τα νευρά του Τριαντάφυλλου θα είναι τέτοια που θα φοβηθεί! Όπως τονίζει η εκπομπή τα πλάνα αυτά θα τα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής (24/01)!

Survivor 4: Απίστευτο σκηνικό - Ο Κονδυλάτος «κάρφωσε» την ομάδα του και ο Κοψιδάς… άρχισε να γελάει

Απίστευτο σκηνικό υπήρξε στο συμβούλιο του Survivor, με τις δύο ομάδες να τσακώνονται άγρια, αλλά τον Περικλή Κονδυλάτο να διαλέγει να πάρει τη θέση των «Μπλε», «καρφώνοντας» τους «Κόκκινους» και κάνοντας τον Γιώργο Κοψιδά να αρχίσει να γελάει.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Γιώργος Λιανός του έδωσε το λόγο, ώστε να σχολιάσει όσα γίνονται, με αφορμή τις αναφορές του Τριαντάφυλλου για το μίσος της Ελευθερίας Ελευθερίου προς την Κάτια Ταραμπάνκο. Ο Περικλής, που νωρίτερα έριξε «πυρά» στους δύο συμπαίκτες του, ανέφερε, ότι ο Τριαντάφυλλος… το έχει χάσει, μην έχοντας κανένα δισταγμό… να τον δώσει.

Survivor 4: Ο Κονδυλάτος... έδωσε την ομάδα του

Στη συνέχεια, δε, είπε πως η ψηφοφορία εναντίον του οργανώθηκε από τον Γιώργο Κοψιδά, κάτι που προκάλεσε τα γέλια του ηθοποιού, που ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share