Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γεώργιος Σαλαγκούδης: Ποιος είναι ο πρώην Υφυπουργός, "δεξί" χέρι του Καραμανλή και πατέρας της Ανθής Σαλαγκούδη του Survivor;

Πολλοί την κατηγορούν για... βύσμα!

21 Ιανουαρίου 2021 09:17
Γεώργιος Σαλαγκούδης: Ποιος είναι ο πρώην Υφυπουργός,
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αρκετός ντόρος έχει γίνει τις τελευταίες ώρες με την Ανθή Σαλαγκούδη και τον πατέρα της, πρώην Υφυπουργό, Γεώργιο Σαλαγκούδη!

Είναι γνωστό πως η παρουσιάστρια βρίσκεται εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες στο Survivor με εξοργιστική αμοιβή για τα δεδομένα του ριάλιτι και σε συνδυασμό και με τις επιδόσεις της στο παιχνίδι!

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Survivor spoiler: Κόλαση μετά του τέλος του συμβουλίου - Την "έπεσαν" στην Σαλαγκούδη - Κατέρρευσε η Ανθή

Ποια είναι όμως η Ανθή Σαλαγκούδη;

Η 35χρονη Ανθή Σαλαγκούδη, είναι η κόρη του πρώην υφυπουργού Ανάπτυξης Γιώργου Σαλαγκούδη. Ο Γιώργος Σαλαγκούδης υπηρέτησε ως Υφυπουργός επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή. Μάλιστα, εκλεγόταν για πολλά χρόνια βουλευτής στη Β’ περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Γεννήθηκε το 1946 στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης. Σπούδασε χημεία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης! Υπήρξε βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία από το 1985 μέχρι το 2009, και διετέλεσε υφυπουργός Ανάπτυξης από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2006, επί πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή!

Γεώργιος Σαλαγκούδης: Ποιος είναι ο πρώην Υφυπουργός, 'δεξί' χέρι του Καραμανλή και πατέρας της Ανθής Σαλαγκούδη;

Η Ανθή Σαλαγκούδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και παράλληλα με τις σπουδές της άρχισε να εργάζεται ως δημοσιογράφος. Από το 2008 έως τον Ιούνιο του 2010 εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον τομέα ενημέρωσης της ΕΡΤ3 και παρουσίαζε το ημερήσιο πρόγραμμα “Πολιτιστική Ατζέντα”.

Στη δημόσια τηλεόραση η Ανθή Σαλαγκούδη διατέλεσε για ένα διάστημα Υπεύθυνη Διαφήμισης και Προβολής.

Survivor 4 - Ανθή Σαλαγκούδη: «Πληρώνω το γεγονός ότι ο πατέρας μου ήταν υφυπουργός»

Πολλά έχει ακούσει η Ανθή Σαλαγκούδη από την συμμετοχή της στο Survivor και από χτες αποτελεί και όχι άδικο το "μαύρο πρόβατο" του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Πολλοί κατηγορούν τον ΣΚΑΙ για στημένα αποτελέσματα επειδή είναι κόρη πρώην Υφυπουργού και η ίδια στο παρελθόν είχε μιλήσει για τον πόλεμο που είχε δεχτεί για το γεγονός αυτό και βλέπει πλέον τον... εφιάλτη να επιστρέφει!

Συγκεκριμένα η Ανθή Σαλαγκούδη στο παρελθόν είχε βρεθεί στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου και είχε μιλήσει για το γεγονός αυτό: «Πληρώνω το γεγονός ότι ο πατέρας μου ήταν υφυπουργός», είχε πει μεταξύ άλλων!

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω στο athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share