Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 28/12: Αυτή η ομάδα κερδίζει την μάχη της ασυλίας!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

28 Δεκεμβρίου 2020 16:10
Survivor spoiler 28/12: Αυτή η ομάδα κερδίζει την μάχη της ασυλίας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Δεύτερη μέρα για το Survivor 4 σήμερα (28/12) και οι δύο ομάδες μάχονται για την ασυλία! Ποιος θα κερδίσει;

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΑΠΟ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ

Το Survivor επέστρεψε με τον τέταρτο κύκλο του και εμείς είμαστε εδώ για να σας χαρίσουμε όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και τους 20 παίκτες που παίρνουν μέρος, οι οποίοι δεν αποκλείεται σήμερα να γίνουν 19 με οικειοθελή αποχώρηση παίκτη!

Στο επεισόδιο της πρεμιέρας είδαμε τους Μαχητές να επικρατούν άνετα με 10-6 των Διασήμων, όπως άλλωστε σας είχαμε ενημερώσει μέσω spoiler και κατάφεραν να κερδίσουν το αλεύρι και επιπλέον νερό για τις πρώτες τους ανάγκες! Τι θα δούμε όμως σήμερα;

Survivor spoiler 28/12: Ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία;

Σήμερα λοιπόν έχουμε αγώνισμα με στόχο την ασυλία με τις δύο ομάδων να βάζουν τα δυνατά τους για να μην χάσουν κάποιον παίκτη τους! Απόψε θα δούμε ένα αγώνισμα από τα κλασικά του Survivor, μέσα στην φύση, με τεχνητές πισίνες και αρκετά δύσκολο στόχο! Η αντοχή και η ταχύτητα θα παίξουν σημαντικό ρόλο, όμως το σημάδι θα παίξει τον ρόλο διότι όποιος είναι άστοχος απλά δεν θα καταφέρει να φέρει νίκες στην ομάδα του!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr και σήμερα νικητές είναι οι Μαχητές (για οριστικό spoiler περιμένετε μέχρι το βράδυ και λίγο πριν το επεισόδιο), ωστόσο δεν γνωρίζουμε ακόμα πως θα βγουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, αφού σ' αυτό το κομμάτι θα υπάρξουν ριζικές αλλαγές!

Την ίδια ώρα παίκτρια απειλεί να φύγει από το παιχνίδι! Δείτε στο Athensmagazine.gr ποια είναι αυτή και αν τελικά θα κάνει πράξη την... απειλή της!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share