Συγκλονίζει ο Λιάγκας για τον Μαζωνάκη: «Το φως στο δωμάτιο του Γιώργου είναι ακόμα αναμμένο, περνάω και το βλέπω»

Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη αναφορά στον Γιώργο Μαζωνάκη προχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Δευτέρας 12 Οκτωβρίου, μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1. Ο παρουσιαστής περιέγραψε την εικόνα που αντικρίζει κάθε φορά που περνά έξω από το σπίτι όπου διέμενε ο τραγουδιστής, στη Βούλα, λέγοντας πως το φως στο δωμάτιό του παραμένει αναμμένο. Παράλληλα, θέλησε να διαψεύσει τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες σχετικά με δήθεν απαίτηση του ιδιοκτήτη του ακινήτου να καταβληθούν απλήρωτα ενοίκια από την οικογένεια του καλλιτέχνη.
Τι συμβαίνει με το σπίτι του Μαζωνάκη
Ο Γιώργος Λιάγκας επέλεξε να μιλήσει δημόσια για όσα γνωρίζει σχετικά με την κατοικία του τραγουδιστή, με αφορμή δημοσιεύματα που αφορούσαν το ακίνητο και τις οικονομικές εκκρεμότητες που φέρεται να υπάρχουν. Όπως εξήγησε, περνά συχνά από το συγκεκριμένο σημείο στη Βούλα και έχει παρατηρήσει ότι, παρά το γεγονός πως το σπίτι παραμένει σφραγισμένο, το φως σε ένα από τα δωμάτια εξακολουθεί να είναι αναμμένο. Η εικόνα αυτή, σύμφωνα με τον ίδιο, του προκαλεί έντονη συγκίνηση. Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε ακόμη στα λουλούδια που εξακολουθούν να βρίσκονται έξω από την κατοικία, περιγράφοντας όσα αντικρίζει όταν περνά από τη γειτονιά. Στον αέρα της πρωινής εκπομπής, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε αρχικά να ξεκαθαρίσει ορισμένα πράγματα σχετικά με το σπίτι του Γιώργου Μαζωνάκη. «Θέλω να πω κάτι για το σπίτι του, επειδή έχουν ακουστεί βλακείες… Εγώ ακόμα πηγαίνω στο σπίτι του Μαζωνάκη, στη Βούλα, και ακόμα υπάρχουν λουλούδια έξω από το σπίτι… Και ακόμα είναι αναμμένο το φως πάνω, στο δωμάτιο του Γιώργου Μαζωνάκη…», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια στάθηκε περισσότερο σε αυτή τη λεπτομέρεια, εξηγώντας ότι η εικόνα του φωτισμένου δωματίου τού έχει προκαλέσει ιδιαίτερη εντύπωση. «Δεν έχει πάει κανείς να το κλείσει. Είναι σφραγισμένο το σπίτι. Είναι σοκαριστικό αυτό! Πάω βράδυ και βλέπω το φως που καίει. Το βλέπω και είναι σοκαριστικό». Σύμφωνα με όσα υποστήριξε, το φως παραμένει αναμμένο επειδή το ακίνητο είναι σφραγισμένο και δεν έχει εισέλθει κάποιος για να το σβήσει. Δεν διευκρίνισε, ωστόσο, πότε ακριβώς θα επιτραπεί η πρόσβαση στο εσωτερικό της κατοικίας.
Ένα ακόμη στοιχείο που ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας ήταν η παρουσία λουλουδιών έξω από το σπίτι. Όπως είπε, εξακολουθούν να υπάρχουν στο σημείο, κάτι που ο ίδιος παρατηρεί κάθε φορά που περνά από εκεί. Η αναφορά αυτή ήρθε μέσα από την προσωπική περιγραφή του παρουσιαστή και όχι ως αποτέλεσμα κάποιας επίσημης ενημέρωσης. Η εικόνα του σφραγισμένου ακινήτου, με τα λουλούδια στην είσοδο και το φως στο δωμάτιο, αποτέλεσε το πιο συγκινητικό μέρος της τοποθέτησής του. Ο Γιώργος Λιάγκας δεν έκρυψε ότι δυσκολεύεται να αντικρίσει αυτή την εικόνα, χρησιμοποιώντας επανειλημμένα τη λέξη «σοκαριστικό» για να περιγράψει όσα αισθάνεται.
Πέρα από την προσωπική του αναφορά, ο παρουσιαστής θέλησε να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση σε όσα έχουν γραφτεί σχετικά με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού. Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει, ο ιδιοκτήτης φερόταν να έχει ζητήσει από την οικογένεια του Γιώργου Μαζωνάκη την καταβολή ενοικίου που δεν είχε πληρωθεί. Ο Γιώργος Λιάγκας διέψευσε κατηγορηματικά αυτό το ενδεχόμενο. «Έχει ακουστεί ότι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού έχει ζητήσει από την οικογένεια το ενοίκιο που δεν έχει καταβληθεί. Αυτό δεν ισχύει. Προφανώς ο ιδιοκτήτης έχει σεβαστεί ότι πέθανε ένας άνθρωπος, δεν έχει ζητήσει τίποτα από την οικογένεια και σας το λέω ξεκάθαρα».
Διαβάστε επίσης
Μάλιστα, έσπευσε να εξηγήσει ποια είναι, σύμφωνα με τη δική του ενημέρωση, η πραγματική επιδίωξη του ανθρώπου στον οποίο ανήκει το ακίνητο. Όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, το ζήτημα που απασχολεί αυτή τη στιγμή τον ιδιοκτήτη δεν είναι η είσπραξη χρημάτων από την οικογένεια. Αντίθετα, σύμφωνα με όσα είπε, εκείνος επιδιώκει να ολοκληρωθεί η διαδικασία που θα επιτρέψει να ανοίξει ξανά το σπίτι. «Αυτό που κάνει ο άνθρωπος είναι να πηγαίνει στην αστυνομία και να παρακαλάει να ξεσφραγιστεί το σπίτι, για να το πάρει, να το καθαρίσει, να πάρουν και οι δικοί του τα πράγματα και να το ενοικιάσει ξανά».






0 ΣΧΟΛΙΑ