Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler αποχώρηση: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το παιχνίδι!

Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

20 Μαΐου 2019 13:17
Survivor spoiler αποχώρηση: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το παιχνίδι!

Survivor spoiler 20/05: Ποια παίκτρια αποχωρεί από το Survivor αυτή την εβδομάδα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ; Διαρροή τώρα! Δείτε επίσης Survivor spoiler (20/05): Ποια ομάδα θα κερδίσει το αγώνισμα επάθλου;

Οι Μαύροι χτες κατάφεραν να εξασφαλίσουν την ασυλία και να στείλουν την λευκή ομάδα στην κάλπη! Από εκεί υποψήφιες προς αποχώρηση βγήκαν η Αφροδίτη και η Ρία, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξει και η ανατροπή!

Τι θέλουμε να πούμε; Χτες είδαμε τον Χικμέτ να χτυπάει πολύ άσχημα! Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο Τούρκος παίκτης έχει σπάσει τον αστράγαλό του στα δύο κάτι που σημαίνει πως όχι μόνο θα αποχωρήσει από το Survivor αλλά θα χρειαστεί να περπατάει για μεγάλο διάστημα για πατερίτσες!

Τι σημαίνει αυτό; Πως μπορεί να επηρεάσει την αποχώρηση;

Σύμφωνα με όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν ποτέ καμία αποχώρηση δεν επηρεαζόταν από απρόοπτη και ξαφνική αποχώρηση! Με εξαίρεση την παραμονή του Ορέστη Τσανγκ στο πρώτο Survivor όταν παρέμεινε στο παιχνίδι μετά την ξαφνική αποχώρηση της Ειρήνης Κολιδά, ποτέ ξανά άλλος παίκτης δεν παρέμεινε στο παιχνίδι ενώ είχε ψηφιστεί από το κοινό για να αποχωρήσει!

Ωστόσο στο Survivor 3 επειδή έχουμε φτάσει προς το τέλος του και οι εβδομάδες είναι μετρημένες μέχρι τον τελικό δεν αποκλείεται ενδεχόμενη αποχώρηση του Χικμέτ να κρατήσει και την Ρία και την Αφροδίτη στον Άγιο Δομίνικο!

Ωστόσο όλα θα επιβεβαιωθούν σε λίγες ώρες! Εφόσον όμως αυτό δεν γίνει, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως περισσότερες θετικές ψήφους έχει συγκεντρώσει η Αφροδίτη, στέλνοντας την Ρία πίσω στην Ελλάδα! Ωστόσο αξίζει να αναφερθεί πως η συγκεκριμένη διαρροή δεν είναι 100% επιβεβαιωμένη ακόμα!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share