Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler (20/05): Ποια ομάδα θα κερδίσει το αγώνισμα επάθλου;

Σας έχουμε όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

20 Μαΐου 2019 12:12
Survivor spoiler (20/05): Ποια ομάδα θα κερδίσει το αγώνισμα επάθλου;

Survivor spoiler (20/5): Ποια ομάδα θα κερδίσει το αγώνισμα επάθλου; Σας έχουμε όλο το παρασκήνιο!

Πιστοί στο ραντεβού μας και σήμερα, είμαστε εδώ για να σας μεταφέρουμε τα πάντα από τον Άγιο Δομίνικο. Τι θα δούμε σήμερα και ποια ομάδα θα κερδίσει το αγώνισμα επάθλου;

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή!

Στο επεισόδιο της Κυριακής (19/05), η Άσπρη ομάδα έχασε την ασυλία με αποτέλεσμα να πρέπει να ψηφίσουν δύο συμπαίκτες τους για αποχώρηση. Αφροδίτη και Ρία ψηφίστηκαν από τους συμπαίκτες τους, όπως φυσικά σας είχαμε ενημερώσει πριν λίγες ημέρες εμείς!

Στο αποψινό επεισόδιο λοιπόν, οι παίκτριες και ειδικά η Αφροδίτη φαίνονται αρκετά στεναχωρημένες με αυτή την απόφαση των υπόλοιπων. Ωστόσο, θα το αφήσουν πίσω τους και θα πάνε να αγωνιστούν για το έπαθλο.

Στο στίβο μάχης και οι δύο ομάδες θα δώσουν όλη τους την ενέργεια για να καταφέρουν να κερδίσουν το έπαθλο, ενώ μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του Χικμέτ θα δούμε και έναν ακόμη τραυματισμό. Η Αφροδίτη, κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος θα πέσει κάτω και θα χτυπήσει το δεξί της πόδι.

Ωστόσο ποια ομάδα θα κερδίσει;

Συντονιστείτε στο Athensmagazine.gr και το βράδυ θα σας έχουμε, όπως κάθε μέρα άλλωστε, τη διαρροή για το αγώνισμα! Προς το παρόν δείτε το trailer!

Survivor: Ο Σάκης Τανιμανίδης έριξε... βόμβα! Επιστρέφουν παλιοί παίκτες!

Tεράστια βόμβα πυροδότησε ο Σάκης Τανιμανίδης όταν ανακοίνωσε πως στο παιχνίδι θα μπουν παλιοί παίκτες, από τα προηγούμενα Survivor, για να αγωνιστούν απέναντι στους «νέους» για τεράστια έπαθλα!

Ανατρέπονται όλα!

Στο συμβούλιο του νησιού ο Τανιμανίδης, μετά την ανακοίνωση των δύο υποψηφίων προς αποχώρηση, έριξε τη μεγαλύτερη... βόμβα!

Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πως στο παιχνίδι επιβίωσης θα μπουν ορισμένοι παλιοί παίκτες, από τα προηγούμενα Survivor και οι «νέοι» θα κοντραριστούν μαζί τους για μεγάλα έπαθλα!

Ένας από τους παίκτες που έγινε γνωστό πως θα επιστρέψουν είναι η Μελίνα Μεταξά!

Δείτε το βίντεο

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share