Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024

Survivor Διαρροή 26/03: Αυτό είναι το έπαθλο της ημέρας!

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην συνεχίσετε!

26 Μαρτίου 2019 21:25
Survivor Διαρροή 26/03: Αυτό είναι το έπαθλο της ημέρας!

Survivor spoiler 26/03: Αγώνισμα επάθλου σήμερα στο Survivor με Ελλάδα και Τουρκία να μάχονται για το φαγητό! Ποια θα κερδίσει;

Όπως είδαμε και στο trailer για το σημερινό επεισόδιο στο Survivor, η μέρα θα στιγματιστεί από την λιποθυμία του Κυριάκου, ο οποίος θα καταρρεύσει στην κυριολεξία στην παράγκα και θα προκαλέσει έντονη ανησυχία! Τι πραγματικά ισχύει με την υγεία του Κύπριου παίκτη θα σας ενημερώσουμε με νέο ρεπορτάζ εντός της ημέρας!

Εκτός όμως από το παρασκήνιο απόψε έχουμε, τόσο αγώνισμα επάθλου, όσο και αποχώρηση, που από νωρίς σας έχουμε ενημερώσει πιο παίκτης φεύγει σήμερα από το Survivor και την ελληνική ομάδα! Πάμε όμως στο αγωνιστικό κομμάτια!

Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα;

Απόψε θα δούμε έναν αρκετά δύσκολο στίβο μάχης που χρειάζεται καλό... κολύμπι και στόχο! Μέχρι σήμερα όποια αγωνίσματα έχουν χρειαστεί νερό τα έχουν κερδίσει οι Τούρκοι και γι' αυτό δείχνουν να έχουν ένα μεγάλο προβάδισμα για τη νίκη απέναντι στην ελληνική ομάδα!

Ποιος κερδίζει σήμερα το μαθαίνετε τώρα μέσω του live ενώ το έπαθλο είναι μέλι με ταχίνι!

Survivor spoiler αποχώρηση 26/03: Οριστικό! Αυτός ο παίκτης φεύγει σήμερα! Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

Survivor spoiler αποχώρηση: Ποιος παίκτης της ελληνικής ομάδας αποχωρεί σήμερα (26/03) από το Survivor; Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

Η Ελλάδα δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την ασυλία της εβδομάδας στο Survivor, παρά τη νίκη του Σαββάτου και έτσι βρέθηκε στην δύσκολη θέση να δώσει 3 παίκτες υποψήφιους προς αποχώρηση! Ποιοι είναι αυτοί; Όπως πρώτο σας είχε ενημερώσει το Athensmagazine.gr στην διαδικασία της ψηφοφορίας του κοινού μπήκαν οι Σπύρος, Τόνι και Πατρίκ!

Ποιος φεύγει; Τι αναφέρουν οι πληροφορίες του Athensmagazine.gr;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr, πρώτος στις θετικές ψήφους βγήκε και πάλι με άνεση ο Σπύρος, παραμένοντας για ακόμα μια φορά στον Άγιο Δομίνικο, με τον Σπύρο να έχει βρεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση κάθε φορά που η Ελλάδα έχει χάσει ασυλία!

Ποιος φεύγει; Οι αρχικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr επιβεβαιώνονται και εκτός Survivor είναι ήδη ο Πατρίκ Ογκουνσότο, ο οποίος βρίσκεται στο ξενοδοχείο!

Δείτε όλα τα νέα για το Survivor στο Athensmagazine.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share