Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019

Survivor trailer: Αγωνία για Έλληνα παίκτη! Η λιποθυμία στην καλύβα και η ανησυχία των υπόλοιπων! (video)

Πανικός στο επεισόδιο της Τρίτης (26/03)!

26 Μαρτίου 2019 11:05
Survivor trailer: Αγωνία για Έλληνα παίκτη! Η λιποθυμία στην καλύβα και η ανησυχία των υπόλοιπων! (video)

Survivor trailer: Το Athensmagazine.gr είναι πάντα εδώ και σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο από την αρχή των ριάλιτι επιβίωσης. Σήμερα, έχουμε να σας δώσουμε το trailer του Survivor Ελλάδα Τουρκία, για το επεισόδιο της Τρίτης (26/03).

Όπως θα δείτε και εσείς, από το παρακάτω βίντεο, προβλέπεται μια αναστάτωση στην παραλία της ελληνικής ομάδας, μετά την λιποθυμία παίκτη.

Survivor τρέιλερ

Ο λόγος για τον Κυριάκο Πελεκάνο, ο οποίος θα πέσει κάτω. Όπως φαίνεται και στο trailer, ο παίκτης της ελληνικής ομάδας φαίνεται πώς πονάει, με τους υπόλοιπους παίκτες να μην ξέρουν τι ακριβώς να κάνουν.

Survivor τρέιλερ

Εσείς είδατε τα καλύτερα στιγμιότυπα από το επεισόδιο της Δευτέρας;

Survivor τρέιλερ

Όσον αφορά το αγώνισμα, θα δούμε έναν εξαιρετικά δύσκολο στίβο μάχης, αφού οι παίκτες θα χρειαστεί να έχουν ταχύτητα μέσα στο νερό.

Survivor τρέιλερ

Τo Athensmagazine.gr, θα είναι μαζί σας με τη διαρροή του λίγο μετά τις 8! Συντονιστείτε!

Survivor spoiler αποχώρηση: Αυτός ο παίκτης φεύγει σήμερα (26/03)!

Survivor spoiler αποχώρηση: Ποιος παίκτης της ελληνικής ομάδας αποχωρεί σήμερα (26/03) από το Survivor; Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

Η Ελλάδα δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την ασυλία της εβδομάδας στο Survivor, παρά τη νίκη του Σαββάτου και έτσι βρέθηκε στην δύσκολη θέση να δώσει 3 παίκτες υποψήφιους προς αποχώρηση! Ποιοι είναι αυτοί; Όπως πρώτο σας είχε ενημερώσει το Athensmagazine.gr στην διαδικασία της ψηφοφορίας του κοινού μπήκαν οι Σπύρος, Τόνι και Πατρίκ!

Ποιος φεύγει; Τι αναφέρουν οι πληροφορίες του Athensmagazine.gr;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr, πρώτος στις θετικές ψήφους βγήκε και πάλι με άνεση ο Σπύρος, παραμένοντας για ακόμα μια φορά στον Άγιο Δομίνικο, με τον Σπύρο να έχει βρεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση κάθε φορά που η Ελλάδα έχει χάσει ασυλία!

Έτσι η αποχώρηση κρίθηκε μεταξύ του Τόνι και του Πατρίκ, δύο παίκτες που οι σχέσεις τους βρίσκονται σε πολύ άσχημο σημείο, μετά τον τσακωμό τους στο επεισόδιο της Δευτέρας! Ποιος από τους δύο αποχωρεί! Σύμφωνα με διάφορα spoilers (που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα από το Athensmagazine.gr) από το Survivor απόψε αποχωρεί ο Πατρίκ Ογκουνσότο, μόλις 10 μέρες μετά την είσοδό του στο παιχνίδι!Αν αλλάξει κάτι το Athensmagazine.gr θα σας ενημερώσει αμέσως!

Δείτε όλα τα νέα για το Survivor στο Athensmagazine.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share