Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019

Survivor spoiler αποχώρηση 26/03: Οριστικό! Αυτός ο παίκτης φεύγει σήμερα! Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

26 Μαρτίου 2019 16:02
Survivor spoiler αποχώρηση 26/03: Οριστικό! Αυτός ο παίκτης φεύγει σήμερα! Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

Survivor spoiler αποχώρηση: Ποιος παίκτης της ελληνικής ομάδας αποχωρεί σήμερα (26/03) από το Survivor; Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

Η Ελλάδα δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την ασυλία της εβδομάδας στο Survivor, παρά τη νίκη του Σαββάτου και έτσι βρέθηκε στην δύσκολη θέση να δώσει 3 παίκτες υποψήφιους προς αποχώρηση! Ποιοι είναι αυτοί; Όπως πρώτο σας είχε ενημερώσει το Athensmagazine.gr στην διαδικασία της ψηφοφορίας του κοινού μπήκαν οι Σπύρος, Τόνι και Πατρίκ!

Ποιος φεύγει; Τι αναφέρουν οι πληροφορίες του Athensmagazine.gr;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr, πρώτος στις θετικές ψήφους βγήκε και πάλι με άνεση ο Σπύρος, παραμένοντας για ακόμα μια φορά στον Άγιο Δομίνικο, με τον Σπύρο να έχει βρεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση κάθε φορά που η Ελλάδα έχει χάσει ασυλία!

Ποιος φεύγει; Οι αρχικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr επιβεβαιώνονται και εκτός Survivor είναι ήδη ο Πατρίκ Ογκουνσότο, ο οποίος βρίσκεται στο ξενοδοχείο!

Survivor spoiler αποχώρηση 26/03: Οριστικό! Αυτός ο παίκτης φεύγει σήμερα! Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

Survivor trailer: Αγωνία για Έλληνα παίκτη! Η λιποθυμία στην καλύβα και η ανησυχία των υπόλοιπων! (video)

Survivor trailer: Το Athensmagazine.gr είναι πάντα εδώ και σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο από την αρχή των ριάλιτι επιβίωσης. Σήμερα, έχουμε να σας δώσουμε το trailer του Survivor Ελλάδα Τουρκία, για το επεισόδιο της Τρίτης (26/03).

Όπως θα δείτε και εσείς, από το παρακάτω βίντεο, προβλέπεται μια αναστάτωση στην παραλία της ελληνικής ομάδας, μετά την λιποθυμία παίκτη.

Ο λόγος για τον Κυριάκο Πελεκάνο, ο οποίος θα πέσει κάτω. Όπως φαίνεται και στο trailer, ο παίκτης της ελληνικής ομάδας φαίνεται πώς πονάει, με τους υπόλοιπους παίκτες να μην ξέρουν τι ακριβώς να κάνουν.

Όσον αφορά το αγώνισμα, θα δούμε έναν εξαιρετικά δύσκολο στίβο μάχης, αφού οι παίκτες θα χρειαστεί να έχουν ταχύτητα μέσα στο νερό.

Τo Athensmagazine.gr, θα είναι μαζί σας με τη διαρροή του λίγο μετά τις 8! Συντονιστείτε!

Δείτε όλα τα νέα για το Survivor στο Athensmagazine.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share