Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019

Survivor spoiler: Αυτό είναι το σημερινό (12/03) έπαθλο!

Προσοχή ακολουθεί διαρροή!

12 Μαρτίου 2019 20:00
Survivor spoiler: Αυτό είναι το σημερινό (12/03) έπαθλο!

Survivor spoiler: Μετά την μοιρασιά στα αγωνίσματα της Δευτέρας, Ελλάδα και Τουρκία μάχονται σήμερα (12/03) για ένα τρομερό έπαθλο! Ποιος κερδίζει;

Αρχικά χτες είδαμε την Ελλάδα αρχικά να επικρατεί της Τουρκίας στο έπαθλο φαγητού αλλά στην συνέχεια να γνωρίζει την ήττα στο έπαθλο για την μηχανή Harley Davidson, την οποία και τελικά κατάφερε να κατακτήσει η Μπουσρά!

Ωστόσο το φαγητό το είχαμε περισσότερο ανάγκη, αφού είχαμε μείνει χωρίς τροφή για περισσότερο από μια εβδομάδα και αυτό είναι που μετράει! Σήμερα οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν ξανά για ένα ξεχωριστό έπαθλο, το οποίο και δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα, αλλά όπως είδαμε την έκφραση των παικτών στο trailer πρόκειται για κάτι ξεχωριστό! Οπότε δεν αποκλείουμε να μην είναι φαγητού ή να έχουμε και σήμερα δύο αγωνίσματα!

Ποιος κερδίζει;

Αρχικά βλέπουμε ένα απαιτητικό και περίεργο στίβο μάχης, μιας και εκτός από τα εμπόδια έχουμε και μια χειρολαβή που χρειάζεται ιδιαίτερη μεταχείριση για να την ξεβιδώσεις και εκεί θα παίξει ρόλο και η υπομονή με την τεχνική! Προβόδισμα φαίνεται να έχει η ελληνική ομάδα, όμως για να έρθει η νίκη στην προκειμένη περίπτωση θα πρέπει επιτέλους να δώσουν μια βοήθεια και οι άνδρες, οι οποίοι με εξαίρεση τον Νίκο δεν προσφέρουν το παραμικρό!

Ποιος κερδίζει δεν το γνωρίζουμε ακόμα ωστόσο αυτό που μόλις μάθαμε είναι το έπαθλο! Τι είναι αυτό; Παπουτσάκια με κόκα κόλα!

Δείτε την αποκλειστική φωτογραφία του Athensmagazine.gr:

Survivor spoiler: Αυτό είναι το σημερινό (12/03) έπαθλο!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share