Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 11/03: Έσκασε τώρα! Αυτή η ομάδα κέρδισε το απίστευτο έπαθλο με τις μηχανές Harley Davidson!

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην συνεχίσετε!

11 Μαρτίου 2019 22:51
Survivor spoiler 11/03: Έσκασε τώρα! Αυτή η ομάδα κέρδισε το απίστευτο έπαθλο με τις μηχανές Harley Davidson!

Survivor spoiler: Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα, το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

Ας πάρουμε τα πράγματα από τη σειρά. Στο επεισόδιο της Κυριακής (10/3) είδαμε την Ελλάδα να χάνει ξανά από την Τουρκία, αυτή τη φορά με 10-6, και έτσι η ελληνική ομάδα θα έπρεπε να χάσει έναν παίκτη.

Βάσει των κανονισμών μόνο άνδρες θα ήταν οι υποψήφιοι.

Στην ατομική ασυλία, λοιπόν, νικητής ήταν ο Βασίλης Βασιλικός από τους άνδρες και η Αφροδίτη Σκαφίδα από τις γυναίκες. Η συνέχεια ήταν... αναμενόμενη. Στο συμβούλιο του νησιού ο Τόνι συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους και έγινε ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Ο Βασίλης έδωσε ως δεύτερο υποψήφιο τον Σπύρο Γουρδούπη, ενώ η Αφροδίτη επέλεξε τον Βασίλη Σίμο.

Ας πάμε στο αποψινό επεισόδιο της Δευτέρας (11/3)

Ένα τρομερό έπαθλο πρόκειται να αντικρίσουν οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης! Συγκεκριμένα, οι παίκτες θα αγωνιστούν για μια μηχανή Harley Davidson στον κάθε παίκτη! Ναι, καλά ακούσατε!

Πάμε στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα!

Στο αποψινό επεισόδιο λοιπόν, προβλέπεται ένας χαμός μεταξύ της ελληνικής ομάδας, ενώ ο στίβος μάχης όπως θα δείτε και παρακάτω, είναι αρκετά απαιτητικός, καθώς χρειάζεται μεγάλη ταχύτητα, κάτι που ευνοεί την ελληνική ομάδα!

Ποιος λέτε πώς θα κερδίσει; Πριν συνεχίσουμε να σας ενημερώσουμε πως νωρίτερα η Ελλάδα επικράτησε με 10-7 στο έπαθλο φαγητού!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ!

Το απίστευτο έπαθλο με ένα τρελό σερί από 6-4 σε 10-6 κερδίζει η Τουρκία! Επομένως οι μηχανές πάνε στους Τούρκους!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share