Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021

Survivor spoiler Διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (12/02)!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο! Ποιος κερδίζει απόψε;

12 Φεβρουαρίου 2019 09:31
Survivor spoiler Διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (12/02)!

Survivor spoiler Διαρροή: Μάχη για το έπαθλο σήμερα (12/02) ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία! Ποια ομάδα θα επικρατήσει!

Το Athensmagazine.gr είναι το πρώτο site στην Ελλάδα εδώ και 3 χρόνια που σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από το Survivor!

Χτες, για ακόμα μια μέρα στο Survivor, όπως σας μετέφερε από νωρίς το Athensmagazine.gr, η Ελλάδα κέρδισε την Τουρκία και απόλαυσε το έπαθλο! Σήμερα ποιος θα κερδίσει;

Απόψε έχουμε έναν αρκετά απαιτητικό στίβο μάχη που θυμίζει πολύ το πρώτο αγώνισμα ανάμεσα στις δύο ομάδες στην πρεμιέρα του Survivor Ελλάδα Τουρκία πριν 10 μέρες!

Έλληνες και Τούρκοι θα δώσουν μεγάλη μάχη μέσα στην θάλασσα με στόχο ακόμα ένα έπαθλο φαγητού! Αν κρίνουμε από το πρώτο αγώνισμα που οι Τούρκοι είχαν κερδίσει σχετικά άνετα, δείχνουν να έχουν ένα σημαντικό προβάδισμα απέναντι στην ελληνική ομάδα, η οποία ωστόσο και προσθήκες έχει από εκείνη την μέρα και έχει πάρει τον αέρα και την ψυχολογία της αντίπαλης ομάδας!

Ποιος θα επικρατήσει; Θα το μάθετε με την σίγουρη διαρροή του Athensmagazine.gr, λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ! Μέχρι τότε δείτε φωτογραφίες και το trailer από το σημερινό επεισόδιο!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share