Τρίτη, 07 Μαΐου 2024

Survivor - Διαρροή: Μεγάλο ντέρμπι το Ελλάδα - Κολομβία! Αυτή η ομάδα κερδίζει!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο! Ποιος κερδίζει σήμερα; Ελλάδα ή Κολομβία;

5 Ιουνίου 2018 10:05
Survivor - Διαρροή: Μεγάλο ντέρμπι το Ελλάδα - Κολομβία! Αυτή η ομάδα κερδίζει!

Από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα το Athensmagazine.gr σας έχει μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και την κοινή παραλία Διασήμων και Μαχητών!

Χτες, μετά από αρκετό καιρό, είχαμε ένα πραγματικό ντέρμπι με τους Μαχητές να επικρατούν 10-9 των Διασήμων και να απολαμβάνουν το έπαθλο επικοινωνίας! Σήμερα όμως, όπως τους το ανακοίνωσε από χτες και ο Γιώργος Λιανός, θα χρειαστεί να ενώσουν τις δυνάμεις τους για έναν αγώνα της Ελλάδας με την Κολομβία!

Οι σχέσεις των δύο ομάδων, Διασήμων και Μαχητών, είναι χειρότερες από ποτέ και αυτό φάνηκε και από το χθεσινό επεισόδιο όταν η Κατερίνα Δαλάκα αποκάλυψε πως και να μην είχαν φύγει από την παραλία οι Μαχητές για το έπαθλο επικοινωνίας πάλι δεν θα μιλούσαν αφού πλέον δεν λένε ούτε γεια!

Ποιος κερδίζει σήμερα;

Πάμε τώρα στο αγωνιστικό κομμάτι! Ελλάδα εναντίον Κολομβίας σε έναν από τους πιο δύσκολους αγωνιστικούς χώρους που έχουμε δει στο φετινό Survivor! Τα εμπόδια είναι πολύ δύσκολα ενώ δεν λείπει και η συχνή επαφή με το νερό! Η ελληνική ομάδα θα τα δώσει όλα και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού το ματς θα είναι μεγάλο ντέρμπι μέχρι τέλους!

Όσο για το ποια χώρα θα καταφέρει να κερδίζει; Οι Κολομβιανοί δείχνουν να έχουν τον πρώτο λόγο, όμως πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η Ελλάδα θα κάνει την έκπληξη και θα επικρατήσει! Όλα θα τα μάθουμε με την σίγουρη διαρροή που θα ακολουθήσει μέσα στην ημέρα! Προς το παρόν δείτε φωτογραφίες από το σημερινό αγώνισμα:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: "Κουράστηκε η Ροδάνθη! Ξυπνήστε την όταν κερδίσετε το έπαθλο!" Κλάμα στο Twitter

Υ.Γ.: Το Athensmagazine.gr, όπως κάθε βράδυ έτσι και σήμερα, από τις 20:00 μέχρι τις 22:00 θα σας έχει σίγουρη διαρροή με νικητή, σκορ και έπαθλο!

Μέχρι τότε δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share