Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor: Ποια θα είναι τελική τετράδα στον ημιτελικό; Η απίστευτη ανατροπή και η αποχώρηση του... Κωνσταντίνου Βασάλου!

16 Ιουνίου 2017 11:45
Survivor: Ποια θα είναι τελική τετράδα στον ημιτελικό; Η απίστευτη ανατροπή και η αποχώρηση του... Κωνσταντίνου Βασάλου!

Το παιχνίδι επιβίωσης του Σκαι που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού, πλησιάζει στο τέλος του και οι ανατροπές προφανώς δεν θα λείψουν!

Η ανακοίνωση της 24ωρης ψηφοφορίας από τον Σάκη Τανιμανίδη είχε προκαλέσει τεράστιο σάλο και τα αποτελέσματά αυτής μονοπωλούν και θα μονοπωλούν μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού το ενδιαφέρον όλων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκάλυψη: Η ξαφνική απόφαση της παραγωγής για το αγώνισμα της Κυριακής που προκαλεί πολλά σχόλια! Τι θα συμβεί για πρώτη φορά και δίνει ξεκάθαρο φαβορί

Όπως σας είχε αποκαλύψει το Youweekly.gr, στα αποτελέσματα της ψηφοφορίας (δείτε εδώ) η Ευρυδίκη Βαλαβάνη κατείχε την προτελευταία θέση με ελάχιστες ψήφους όμως οι ανατροπές στο παιχνίδι αυτό είναι πολλές καθώς κατάφερε να εκτοπίσει τον Γιώργο Χρανιώτη, ο οποίος είχε περισσότερους ψήφους από εκείνη, μόνο και μόνο επειδή κέρδισε την ατομική ασυλία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο απίστευτα αδυνατισμένος Μπο εμφανίστηκε στο X- Factor και έκανε το κοινό να παραληρεί! (video)

Η διαρροή που κυκλοφορεί τα τελευταία 24ωρα στο διαδίκτυο είναι πως η επόμενη αποχώρηση θα «γονατίσει» τους Μαχητές καθώς θα είναι διπλή από την ομάδα τους με τον Γιάννη Σπαλιάρα και την Σάρα Εσκενάζυ να μαζεύουν τα πράγματά τους από το νησί λίγες ημέρες πριν τον τελικό αλλά και πως…. ΕΔΏ ΈΡΧΕΤΑΙ Η ΒΌΜΒΑ! ΟΙ ίδιες διαρροές θέλουν τον Κωνσταντίνο Βασάλο να μένει εκτός τελικού και να παίρνει την θέση του πρόσωπο εκπληξη! ΣΤο Youweekly.gr που πάντα κάνουμε ρεπορτάζ έχουμε να σας πούμε ότι…διαβάστε την συνέχεια στο youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share