Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor αποκάλυψη: Η ξαφνική απόφαση της παραγωγής για το αγώνισμα της Κυριακής που προκαλεί πολλά σχόλια! Τι θα συμβεί για πρώτη φορά και δίνει ξεκάθαρο φαβορί;

16 Ιουνίου 2017 09:30
Survivor αποκάλυψη: Η ξαφνική απόφαση της παραγωγής για το αγώνισμα της Κυριακής που προκαλεί πολλά σχόλια! Τι θα συμβεί για πρώτη φορά και δίνει ξεκάθαρο φαβορί;

Το Survivor ως γνωστόν είναι το παιχνίδι των ανατροπών και το Athensmagazine.gr είναι για ακόμα μια φορά εδώ για να σας βάλει στο κλίμα!

Μπορεί όλοι να έχουν αρχίσει να σκέφτονται ήδη τον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί στην Ελλάδα, όμως μέχρι τότε έχουμε αρκετά "ψωμί" ακόμα στον Άγιο Δομίνικο!

Από την πλευρά της Η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΙ, Άλκηστις Μαραγκουδάκη, έδωσε απαντήσεις στο Survivor Πανόραμα για το θέμα που απασχολεί όλους τους φανς του παιχνιδιού, και αυτό δεν είναι άλλο από το πότε θα γίνει ο τελικός, που θα γίνει και με ποιο τρόπο θα διεξαχθεί!

«Ο ημιτελικός θα γίνει στις 4 και ο τελικός στις 5 Ιουλίου στην Αθήνα! Στον τελικό θα είναι δύο παίκτες και στον ημιτελικό τέσσερις, όμως και στον τελικό και στον ημιτελικό θα είναι όλοι οι παίκτες εκεί!», δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Οι παίκτες θα επιστρέψουν νωρίτερα από τις 4 Ιουλίου, αλλά δεν θα έρθουν στην Ελλάδα για να μην υπάρξουν διαρροές, θα τους πάμε σε ένα άλλο μέρος και δεν θα έχουν και κινητό, δεν θα έχουν δηλαδή καμία επικοινωνία! Δεν θα σας πω όμως το που θα τους πάνε…», ανέφερε η ίδια!

Στη συνέχεια ο Κώστας Κοκκινάκης ανέφερε πως ο ίδιος γνωρίζει ότι οι παίκτες θα ντύνονται κανονικά και θα τρώνε κανονικά απλά δεν θα έχουν καμία επικοινωνία και με κανέναν!

«Τα αγωνίσματα όλα θα τα δείξουμε από τον Άγιο Δομίνικο, δεν θα υπάρξει αγώνισμα επί τόπου εκείνη τη στιγμή! Στον ημιτελικό θα υπάρχουν αγωνίσματα που θα τα δούμε στο βίντεο και από τους 4 παίκτες, βάσει αγωνισμάτων και ψηφοφορίας, θα πάμε στους δύο, που οι δύο θα πάνε σίγουρα μόνο από ψηφοφορία του κοινού, η οποία θα είναι καινούρια όπως και η ψηφοφορία του ημιτελικού! Δείτε όλες τις πληροφορίες στο παρακάτω βίντεο:

Επειδή όμως έχουμε μπει στην τελική ευθεία του Survivor, με περίπου 20 μέρες να απομένουν για το φινάλε, αρκετοί είναι και εκείνοι που στέκονται στα χρήματα που θα κερδίσει ο κάθε παίκτης! Πρώτοι εμείς εδώ χτες στο Athensmagazine.gr σας αποκαλύψαμε ποιος είναι ο παίκτης που θα φύγει με το μεγαλύτερο ποσό, μετά τα 100.000 ευρώ που θα πάρει ο μεγάλος νικητής!

Συγκεκριμένα, οι παίκτες των Μαχητών λαμβάνουν εβδομαδιαίως 480 ευρώ ενώ οι Διάσημοι 2.000 την εβδομάδα, εκτός φυσικά από τον Λάμπρο Χούτο που είχε κλείσει συμφωνία με την παραγωγή να του καταβάλλουν εβδομαδιαίως το ποσό των 4.000 ευρώ!

Και πολλοί έχουν ήδη σκεφτεί ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία είναι η μόνη διάσημη που έχει μείνει στο παιχνίδι, αφού ο Γιώργος Αγγελόπουλος μπήκε ως... Μαχητής, θα πάρει τα περισσότερα χρήματα δεν είναι έτσι! Και αυτό γιατί για να φτάσει τα 40.000 (!!!) που πήρε περίπου ο Λάμπρος Χούτος, λόγω της ιδιαίτερης συμφωνίας που είχε κλείσει, θα πρέπει να φτάσει μέχρι τον μεγάλο τελικό, δηλαδή να παραμείνει στο παιχνίδι για άλλες τρεις βδομάδες!

Και αυτό γιατί αν έφευγε χτες η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θα έπαιρνε 34.000 ευρώ, ενώ αν μείνει άλλες τρεις βδομάδες θα φτάσει ίσα ίσα τον Λάμπρο Χούτο!

ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ;

Και φτάνουμε τώρα στο επεισόδιο της Κυριακής! Εκεί όπου Μαχητές και Διάσημοι θα αγωνιστούν για πρώτη φορά σε νυχτερινό αγώνισμα! Δεν είμαι όμως αυτή η αλλαγή που θέλουμε να σας επισημάνουμε! Η αλλαγή που θα συζυτηθεί και θα προκαλέσει πολλά σχόλια είναι... διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share