Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τι να δεις τα Χριστούγεννα; Οι συντάκτες του athensmagazine.gr προτείνουν...

9 Δεκεμβρίου 2020 15:43
Τι να δεις τα Χριστούγεννα; Οι συντάκτες του athensmagazine.gr προτείνουν...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Tώρα που τις μέρες των γιορτών θα τις περάσουμε στο σπίτι θα ετοιμάσουμε τις αγαπημένες μας χριστουγεννιάτικες συνταγές, θα βάλουμε την πιο άνετη φόρμα μας και θα καθίσουμε αναπαυτικά στον καναπέ παρέα με μια κούπα ζεστό καφέ και την COSΜOTE TV!

Ξέρουμε, άλλωστε, πως εδώ θα βρούμε το πιο πλούσιο πρόγραμμα του Δεκεμβρίου! Ξεκινάμε με τον νέο κύκλο της σειράς «Έτερος - Εγώ Κάθαρσις», που θα μας καθηλώσει (ξανά) αφού τα πολυαναμενόμενα οκτώ επεισόδια έχουν να κάνουν με μία σειρά δολοφονιών με θύματα φοιτήτριες.

Αυτή τη φορά ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) έρχεται αντιμέτωπος με τις αστυνομικές αρχές, καθώς βασικός ύποπτος θεωρείται ο υποψήφιος Πρύτανης, συνεργάτης και φίλος του, Ηλίας Βελισσαράτος (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης) κι εννοείται πως όσο η ιστορία εκτυλίσσεται, οι ανατροπές θα διαδέχονται η μια την άλλη...

Οι λάτρεις της φαντασίας θα ενθουσιαστούν με τη δυστοπική σειρά «The Stand» που βασίζεται στο ομώνυμο μπεστ σέλερ του Stephen King, με τους Alexander Skarsgard, James Marsden, Whoopi Goldberg και τον Marilyn Manson σε ρόλο-έκπληξη. Εδώ, το στόρι έχει να κάνει με έναν φονικό ιό μιας παγκόσμιας πανούκλας που αποδεκατίζει την πλειοψηφία του πληθυσμού της Αμερικής (σας θυμίζει κάτι;) και οδηγεί σε μια μετα-αποκαλυπτική ιστορία επιβίωσης εν μέσω μιας νέας παγκόσμιας σύγκρουσης του καλού εναντίον του κακού . (Πρεμιέρα 18 Δεκεμβρίου, COSMOTE SERIES HD, 23:00).

Δεν θα χάσουμε το «Small Axe», το τηλεοπτικό ντεμπούτο του βραβευμένου με Oscar και ευαισθητοποιημένου σε θέματα ισότητας και ρατσισμού σκηνοθέτη, Steve McQueen («12 χρόνια σκλάβος»), ένα project με έντονο «αέρα» 70s και 80s, που θίγει κοινωνικά ζητήματα, όπως την απαγόρευση των διακρίσεων και τις φυλετικές προκαταλήψεις, όλα δοσμένα με δεξιοτεχνικό, κινηματογραφικό τρόπο. Είναι διαθέσιμο στην δωρεάν on demand υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

Όσο για τους εραστές των θρίλερ; Η COSMOTE TV φέρνει τη σειρά «Your Honor» με τους Bryan Cranston, Hunter Doohan και Michael Stuhlbarg με τους παραγωγούς των «The Good Wife» και «The Night Of» να υπογράφουν ένα αγωνιώδες θρίλερ ανατροπών. Πρωταγωνιστής είναι ένας έγκριτος δικαστής που μπλέκεται στον ιστό της μαφίας όταν παίρνει τη δυσκολότερη απόφαση της ζωής του, να συγκαλύψει ένα φονικό έγκλημα του ίδιου του γιου του! Η σειρά προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 22.00 στο COSMOTE SERIES HD, αμέσως μετά την Αμερική.

Τέλος, εάν είσαι από εκείνους που υποφέρουν από... κινηματογραφική στέρηση (έχουμε να πατήσουμε σε αίθουσα από τον περασμένο Φεβρουάριο) θα χαρείς να μάθεις πως η COSMOTE TV διαθέτει τη νέα PVod υπηρεσία αφού μέσα από τη νέα επιλογή Movies Club και σε αποκλειστική συνεργασία με τις εταιρείες διανομής Odeon, Tanweer, Spentzos και Rosebud.21, νοικιάζουμε νέες κινηματογραφικές ταινίες και τις παρακολουθούμε από την άνεση του σαλονιού μας, σε πρώτη πανελλήνια προβολή!

Εμείς πάντως ανυπομονούμε για την πρεμιέρα του «Jiu Jitsu» (15/12) με τον Nicolas Cage αλλά και εκείνη του ανατρεπτικού «Fatman» (17/12) με τον Mel Gibson!

TAGS
 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share