Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Η Κιμ Καρντάσιαν αποκάλυψε κατά λάθος το όνομα του 4ου παιδιού της!

Φροντίζει πάντα να ενημερώνει τους θαυμαστές της!

14 Μαΐου 2019 12:38
Η Κιμ Καρντάσιαν αποκάλυψε κατά λάθος το όνομα του 4ου παιδιού της!

Η Κιμ Καρντάσιαν πάντα φροντίζει με τις αναρτήσεις της να ενημερώνει τους θαυμαστές της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πριν από λίγες ημέρες, η Κιμ Καρντάσιαν καλωσόρισε το τέταρτο παιδί της μέσω παρένθετης μητέρας και όλοι ανυπομονούν να μάθουν το όνομά του, διότι είναι γνωστό πως η διάσημη τηλεπερσόνα επιλέγει περίεργα ονόματα.

Εξάλλου, έχουν γίνει απίστευτα σχόλια για το όνομα Νορθ που έχει δώσει στην πρώτη της κόρη που θυμίζει προσανατολισμό, αλλά και στον πρώτο της γιο, που τον λένε Σεντ.

Οι θαυμαστές στο Twitter έχουν ήδη μια θεωρία για το πώς μπορεί να έχει ονομάσει το τέταρτο παιδί της καθώς το Σαββατοκύριακο, η Κιμ Καρντάσιαν τοίταρε διάφορες φωτογραφίες από το baby shower του μωρού της, χαρακτηρίζοντάς το μάλιστα, «το πιο ήρεμο από όλα μου τα μωρά μέχρι σήμερα».

Στην λεζάντα των φωτογραφιών, η Κιμ Καρντάσιαν έβαλε και ένα emoji αρκουδάκι. Ενώ σε άλλες φωτογραφίες που ανάρτησε λίγο αργότερα, δεν πρόσθεσε καμία λεζάντα παρά μόνο το αρκουδάκι.

Φυσικά, οι θαυμαστές της έσπευσαν να σχολιάσουν πως το όνομα του νεογέννητου ίσως να είναι Teddy ή Bear ή ακόμη και Cub. Μάλιστα, κάποιοι πηγαίνοντάς το ακόμη πιο πέρα, ανέφεραν πως η πατρίδα του Κάνιε Γουέστ είναι το Σικάγο, όπου υπάρχουν οι ομάδες Chicago Bears και Chicago Cubs

Κιμ Καρντάσιαν: Έγινε μητέρα για τέταρτη φορά!

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ ανακοίνωσαν τη γέννηση του τέταρτου παιδιού τους.

«Είναι εδώ και είναι τέλειος» έγραψαν στα social media για τον γιο τους που γεννήθηκε με παρένθετη μητέρα.

Η μητέρα δεν είναι η ίδια που έφερε στον κόσμο το τρίτο παιδί της οικογένειας αλλά επέλεξαν καινούργια, καθώς η προηγούμενη απέκτησε το δικό της παιδί πριν μερικούς μήνες.

Το ζευγάρι έχει ήδη τρία παιδιά, την North, τον Saint και την Chicago, η οποία είναι μόλις ενός έτους.

Η Κιμ σύμφωνα με τους γιατρούς της δεν μπορεί να κυοφορήσει ξανά καθώς μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της προκλήθηκαν εκτεταμένες βλάβες στο αναπαραγωγικό της σύστημα, κάνοντας μια επικείμενη εγκυμοσύνη ιδιαίτερα επικίνδυνη για τη ζωή της.

Met Gala 2019: H θεατρική εμφάνιση της Lady Gaga με τις 4 αλλαγές και τα εκκεντρικά looks των stars!

Kάθε χρόνο οι celebrities το βάζουν στόχο να ξεπεράσουν τον εαυτό τους όσον αφορά την υπερβολή της εμφάνισης στο Met Gala, και κάθε χρόνο το καταφέρνουν! Και τι δεν είδαμε πάλι στις φωτογραφίες από την την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ.

Η Kim Kardashian πήγε τον κορσέ σε άλλη διάσταση, η Cardi B ήθελε δικό της κόκκινο χαλί για να χωρέσει η δημιουργία που επέλεξε, η Katy Perry ντύθηκε πολυέλαιος και η Lady Gaga έκανε strip tease.

Το Met Gala είναι το πάρτι της χρονιάς που διοργανώνει το Metropolitan Museum of Art στη Νέα Υόρκη και συγχωρεί τα πάντα!

Το strip tease της Lady Gaga: Ξεκίνησε καλυμμένη στα ροζ για να καταλήξει με τα εσώρουχα!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

To απίστευτο δώρο της Disney στο Bασιλικό μωρό!

Bασιλικό μωρό: Πόσο κόστισε η εγκυμοσύνη της Μέγκαν;

Διαβάστε περισσότερα θέματα Stars and Tv στο Athensmagazine.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share