Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Bασιλικό μωρό: Πόσο κόστισε η εγκυμοσύνη της Μέγκαν;

«Η εγκυμοσύνη της δούκισσας του Σάσεξ, Μέγκαν Μάρκλ, κόστισε μία περιουσία»

10 Μαΐου 2019 15:10
Bασιλικό μωρό: Πόσο κόστισε η εγκυμοσύνη της Μέγκαν;

Οικολογικό παιδικό δωμάτιο και κοσμικό πάρτι για το βασιλικό μωρό!

«Η εγκυμοσύνη της δούκισσας του Σάσεξ, Μέγκαν Μάρκλ, κόστισε μία περιουσία», γράφει το γερμανικό περιοδικό «Focus» επικαλούμενο τα στοιχεία της βρετανικής εφημερίδας «The Sun».

Μέχρι τη γέννηση του βασιλικού μωρού, Άρτσι Χάρισον Μάουντμπάτεν Γουίνσδορ, η εγκυμοσύνη της συζύγου του πρίγκιπα Χάρι κόστισε τουλάχιστον 900 χιλιάδες ευρώ!

Σχεδόν 180 χιλιάδες ευρώ λέγεται ότι κόστισε το baby shower της Μέγκαν που είχε οργανώσει για τους γνωστούς της στο Μανχάταν.Η ίδια μάλιστα μετέβη στη Νέα Υόρκη με ιδιωτικό τζετ.

Η οικολογική ανακαίνιση της οικίας όπου θα διαμείνει το ζευγάρι κόστισε περίπου 58 χιλιάδες ευρώ, ενώ οι συνεδρίες βελονισμού της Μέγκαν για τη ανακούφιση της από τους πόνους της εγκυμοσύνης, έφθασαν τις δέκα χιλιάδες ευρώ.

Για την εσωτερική της ευεξία, η δούκισσα του Σάσεξ επισκέφθηκε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης πολυτελή. Οι υπηρεσίες που της παρασχέθηκαν ανέρχονται συνολικά στο ποσό των 38 χιλιάδων ευρώ. Όσο για την γκαρνταρόμπα της, τα χρήματα που κόστισαν τα κομψά συνολάκια με τα οποία εμφανιζόταν στο πλευρό του συζύγου της, λέγεται ότι ξεπέρασαν τις τις 447 χιλιάδες ευρώ.

Όσο για τη γέννα του βασιλικού μωρού στο ιδιωτικό νοσοκομείο του Πόρτλαντ, κόστισε πάνω από 17 χιλιάδες ευρώ.

Άρτσι Χάρισον:Αυτό είναι το όνομα του μωρού της Μέγκαν και του Χάρι! Τι σημαίνει;

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, κατέληξαν στο όνομα του νεογέννητου γιου τους και το ανακοίνωσαν βάζοντας τέλος στα στοιχήματα, που ήθελαν μέχρι και το όνομα «Αλέξανδρος» να είναι πιθανό σενάριο. Το ζευγάρι επέλεξε το όνομα Άρτσι Χάρισον Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ και αυτή η επιλογή δεν είναι τυχαία. Ο Άρτσι είναι το πρώτο παιδί μιγάς που γεννιέται σε μια σημαντική θέση στη βρετανική βασιλική οικογένεια.
Τι σημαίνει το όνομα Άρτσι
Το Άρτσι έχει αγγλικές και σκωτσέζικες ρίζες και είναι η κομμένη εκδοχή του Άρτσιμπαλντ. Σημαίνει, αυθεντικός και γενναίος.

Γιατί Χάρισον;
Το δεύτερο όνομα Χάρισον είναι ένα όνομα που γίνεται όλο και πιο δημοφιλές τα τελευταία χρόνια. Έχει αγγλικές ρίζες και σημαίνει «ο γιος του Χάρι». Είναι σαφώς μια κίνηση που έκανε η Μέγκαν Μαρκλ για να τιμήσει τον σύζυγό της πρίγκιπα Χάρι.


Τα επίθετα Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ ήταν αναμενόμενα
Είναι τα επίθετα που παίρνουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας που δεν έχουν τίτλους ευγενείας. Πριν από το 1917, η οικογένεια δεν είχε επίθετο και τα μέλη της χρησιμοποιούσαν το όνομα του Οίκου στον οποίο ανήκαν. Όμως, ο Γεώργιος ο 5ος ο παππούς της βασίλισσας υιοθέτησε το επίθετο Ουίνδσορ. Και το Μαουντμπάτεν προστέθηκε γιατί ήταν το επίθετο της οικογένειας του πρίγκιπα Φίλιππου.
Η ανακοίνωση του ονόματος του χαριτωμένου Άρτσι, που η Μέγκαν είπε στους δημοσιογράφους ότι είναι ένα πολύ ήσυχο μωρό, έγινε αφού τον συνάντησαν η προγιαγιά και ο προπάππος του, Βασίλισσα Ελισάβετ και Πρίγκιπας Φίλιππος, και η αφροαμερικανή γιαγιά του και μητέρα της Μέγκαν, Ντόρια Ράγκλαντ

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share