Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

To απίστευτο δώρο της Disney στο Bασιλικό μωρό!

Έχει λάβει 236 δώρα!

10 Μαΐου 2019 21:20
To απίστευτο δώρο της Disney στο Bασιλικό μωρό!

Είναι μόλις 5 ημερών αλλά το μωρό της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, έχει ήδη αποκτήσει κάποια δώρα.

Ο πρωτότοκος γιος του πρίγκιπα Χάρι έχει λάβει 236 δώρα, μόνο τους τελευταίους δύο μήνες του 2018 και κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πόσα έλαβε από τότε που γεννήθηκε.

Από την γέννησή του, την Δευτέρα 6 Μαΐου, ο γιος της Μέγκαν Μαρκλ μπορεί επίσης να προσθέσει στα δώρα του μια μεγάλη συλλογή βιβλίων από την διάσημη Όπρα Γουίνφρεϊ και τώρα, χάρη στην Disney, έχει το πιο ιδιαίτερο δώρο όλων.

Η Disney, με αφορμή την γέννηση του πρώτου παιδιού της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, έκανε δώρο ένα προσωπικό animation, με τον διάσημο ήρωά της, το Γουίνι το Αρκουδάκι.

Το ζωγραφισμένο στο χέρι animation ανήκει στον καταξιωμένο σχεδιαστή της Disney, Κιμ Ρέιμοντ, και δείχνει τον μικρό αρκούδο να κατευθύνεται προς το κάστρο Γουίνσδορ με μια πολύ ιδιαίτερη βασιλική παράδοση στο χέρι του.

Bασιλικό μωρό: Πόσο κόστισε η εγκυμοσύνη της Μέγκαν;

Οικολογικό παιδικό δωμάτιο και κοσμικό πάρτι για το βασιλικό μωρό!

«Η εγκυμοσύνη της δούκισσας του Σάσεξ, Μέγκαν Μάρκλ, κόστισε μία περιουσία», γράφει το γερμανικό περιοδικό «Focus» επικαλούμενο τα στοιχεία της βρετανικής εφημερίδας «The Sun».

Μέχρι τη γέννηση του βασιλικού μωρού, Άρτσι Χάρισον Μάουντμπάτεν Γουίνσδορ, η εγκυμοσύνη της συζύγου του πρίγκιπα Χάρι κόστισε τουλάχιστον 900 χιλιάδες ευρώ!

Σχεδόν 180 χιλιάδες ευρώ λέγεται ότι κόστισε το baby shower της Μέγκαν που είχε οργανώσει για τους γνωστούς της στο Μανχάταν.Η ίδια μάλιστα μετέβη στη Νέα Υόρκη με ιδιωτικό τζετ.

Η οικολογική ανακαίνιση της οικίας όπου θα διαμείνει το ζευγάρι κόστισε περίπου 58 χιλιάδες ευρώ, ενώ οι συνεδρίες βελονισμού της Μέγκαν για τη ανακούφιση της από τους πόνους της εγκυμοσύνης, έφθασαν τις δέκα χιλιάδες ευρώ.

Για την εσωτερική της ευεξία, η δούκισσα του Σάσεξ επισκέφθηκε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης πολυτελή. Οι υπηρεσίες που της παρασχέθηκαν ανέρχονται συνολικά στο ποσό των 38 χιλιάδων ευρώ. Όσο για την γκαρνταρόμπα της, τα χρήματα που κόστισαν τα κομψά συνολάκια με τα οποία εμφανιζόταν στο πλευρό του συζύγου της, λέγεται ότι ξεπέρασαν τις τις 447 χιλιάδες ευρώ.

Όσο για τη γέννα του βασιλικού μωρού στο ιδιωτικό νοσοκομείο του Πόρτλαντ, κόστισε πάνω από 17 χιλιάδες ευρώ.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share