Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Άρης - Λαμία 3-1: Καθάρισε τη νίκη σε τέσσερα λεπτά με τρεις διαφορετικούς σκόρερ

Οι γηπεδούχοι έδειξαν υπεροχή καθ' όλη τη διάρκεια του ματς και πήραν το τρίποντο

31 Μαρτίου 2024 23:06
Άρης - Λαμία 3-1: Καθάρισε τη νίκη σε τέσσερα λεπτά με τρεις διαφορετικούς σκόρερ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλύτερος καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν ο Άρης, στην αναμέτρηση με τη Λαμία, αλλά αποτελεσματικός έγινε στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο γηπεδούχος Άρης κατάφερε να πετύχει τρία γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά, από το 55 έως το 59' και μάλιστα με τρεις διαφορετικούς σκόρερ για να φτάσει στη νίκη με 3-1 και να κάνει το δύο στα δύο στα playoffs της Stoiximan Super League.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στο τέλος της αναμέτρησης με τον νεαρό Κοντονίκο που πέτυχε το παρθενικό του τέρμα με τη φανέλα της Λαμίας και το χάρηκε παρά την ήττα της ομάδας του.

Οι γηπεδούχοι μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, με την ψυχολογία στα ύψη και ξεκούραστοι από τη διακοπή πήραν στο παιχνίδι αρκετά δυνατά, είχαν την υπεροχή στο παιχνίδι και έψαξαν από τα πρώτα λεπτά το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα.

Άρης - Λαμία

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου είχε 21 τελικές με τον Μορόν να έχει τις πέντε εξ αυτών ενώ οι εννιά ήταν στην εστία την ώρα που η Λαμία αν και απείλησε 11 φορές είδε μόνο το γκολ του Κοντονίκου να είναι η μοναδική τελική της στην εστία.

Η πρώτη φάση των γηπεδούχων ήρθε στο 7' όταν ο Μορόν απέφυγε όμορφα τον αντίπαλο του μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ με τον Κοσέλεφ να διώχνει σε κόρνερ. Ενώ στο 15' και πάλι ο γκολκίπερ της Λαμίας απέκρουσε το σουτ του Σουλεϊμάνοφ μέσα από την περιοχή. Στο 31' το σουτ που επιχείρησε ο Νταρίντα εκτός περιοχής έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Κοσέλεφ.

Η Λαμία απείλησε για πρώτη φορά στο πρώτο μέρος στο 41' όταν ο Τσιλούλης βγήκε από τα δεξιά, πάτησε περιοχή, έκανε την παράλληλη μπαλιά στα αριστερά προς τον αφύλαχτο Μάλτσι ο οποίος έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει έξω.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share