Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: H viral συνέντευξη σε ποδοσφαιριστή - Ο ρεπόρτερ έπαθε... αντιπρόεδρο Εδεσσαϊκού (video)

Έπος!

21 Νοεμβρίου 2023 10:13
Θεσσαλονίκη: H viral συνέντευξη σε ποδοσφαιριστή - Ο ρεπόρτερ έπαθε... αντιπρόεδρο Εδεσσαϊκού (video)
Από Κυριάκος Μελλίδης

Τα τοπικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου πολλές φορές γίνονται viral στο διαδίκτυο για διάφορους λόγους, όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση που αφορά μια συνέντευξη σε ποδοσφαιριστή.

Η περίπτωση που θα δείτε παρακάτω μας γυρίζει πίσω σε παλιές cult εποχές του ελληνικού ποδοσφαίρου και ειδικότερα την επική συνέντευξη του αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Όλα ξεκίνησαν μετά το παιχνίδι του Ελευθεριακού με τον Αγροτικό Αστέρα Ευόσμου για την 9η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΜ στην Θεσσαλονίκη. Εκεί, ο Αγροτικός Αστέρας επικράτησε με 1-2 εκτός έδρας και ένας ρεπόρτερ περίμενε για συνέντευξη έναν από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Δείτε επίσης: Πως γίνεται αυτό; Εφαρμογή ειδοποιεί οπαδό στο γήπεδο ότι η ομάδα του έβαλε γκολ, 20 δευτερόλεπτα πριν μπει! (video)

Όπως θα δείτε στο βίντεο, ο ρεπόρτερ φάνηκε να αγχώνεται προσπαθώντας να μη σπαταλήσει πολύ χρόνο, να τα πει όλα γρήγορα, αλλά και να μιλήσει στα αγγλικά με τον αμυντικό του Αγροτικού Αστέρα, Μπόγκνταν Νόβικοφ. Έτσι, επηρεασμένος και από το αρκετό κρύο που επικρατούσε έπαθε… αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού που πριν πολλά χρόνια μας είχε χαρίσει μια από τις πιο ιστορικές εξώ-αγωνιστικές στιγμές στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Από τη μεριά του, ο 22χρονος Ουκρανός ποδοσφαιριστής προσπάθησε να απαντήσει με όσα αγγλικά ήξερε και εκείνος και μετά από λίγο αποχώρησε χαμογελόντας.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share