Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024

Τρελάθηκαν οι Αεκτζήδες μετά το γκολ της πρόκρισης από τον Βίντα – Τρομερές αντιδράσεις σε καφετέριες και σπίτια

Δείτε διάφορα βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

20 Αυγούστου 2023 09:59
Τρελάθηκαν οι Αεκτζήδες μετά το γκολ της πρόκρισης από τον Βίντα – Τρομερές αντιδράσεις σε καφετέριες και σπίτια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ΑΕΚ πανηγύρισε μία τρομερή πρόκριση επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (2-2) στον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα της στην OPAP Arena, με τους φίλους τους να τα… βλέπουν όλα με τα δύο γκολ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Οι Αεκτζήδες τρελάθηκαν με τον Βίντα και οι αντιδράσεις τους σε καφετέριες και σπίτια έγιναν viral.

Αποκορύφωμα ήταν το γκολ του Ντομαγκόι Βίντα στο φινάλε, καθώς προηγήθηκε η απογοήτευση από την απόκρουση του Λιβάκοβιτς στην εκτέλεση πέναλτι από τον Λιβάι Γκαρσία για να έρθει η χαρά της πρόκρισης.

Τα συναισθήματα αυτά έχουν αποτυπωθεί σε διάφορα βίντεο που κυκλοφορούν στα social media, με τρομερές αντιδράσεις σε καφετέριες, σπίτια και καράβι.

Απίστευτη κίνηση του Σέρχιο Αραούχο στο γκολ που κράτησε την ΑΕΚ ζωντανή: «Ζήτησα συγγνώμη από τη μητέρα του Μιχάλη»

Ο Σέρχιο Αραούχο ήταν ο άνθρωπος που έδωσε το «φιλί της ζωής» στην ΑΕΚ, λίγα λεπτά πριν να έρθει ο Βίντα για να ολοκληρώσει την μυθική ανατροπή κόντρα στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ, εξασφαλίζοντας την πρόκριση για τον δικέφαλου στα play off του Champions League. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής αποκάλυψε πως ζήτησε συγγνώμη από τη μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή.

Ο Σέρχιο Αραούχο πέτυχε το πρώτο γκολ της ΑΕΚ στο παιχνίδι και έσπευσε να πάρει τη φανέλα που έφτιαξε η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ με το όνομα του δολοφονημένου Μιχάλη Κατσούρη και το Νο21, φιλώντας την μπροστά στους οπαδούς της Ένωσης.

Το σκηνικό επαναλήφθηκε όμως και στο δεύτερο γκολ της ΑΕΚ, με τον Ματίας Αλμέιδα αυτή τη φορά, να πανηγυρίζει έξαλλα την επιτυχία της ομάδας του, υψώνοντας στον ουρανό της OPAP Arena, τη φανέλα του 29χρονου φίλου της Ένωσης που σκοτώθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μετά την λήξη του παιχνιδιού ο Αργεντινός στράικερ μίλησε για την επική εμφάνιση των κιτρινόμαυρων, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον αδικοχαμένο Μιχάλη Κατσουρή στέλνοντας το δικό του μήνυμα στην οικογένειά του.

«Αισθανόμουν ήρεμος, όλα τα παιδιά προσπαθήσαμε να αποδώσουμε στο ίδιο επίπεδο με αυτούς που βγήκαν. Θέλαμε να δώσουμε ηρεμία, σημαντικό ότι σκοράραμε και ότι είμαστε στην επόμενη φάση», ανέφερε ο Αραούχο.

Έπειτα, αναφορικά με το γκολ και το πέναλτι που κέρδισε είπε: «Δεν ξέρω πώς συνέβη αυτό, θεωρώ πως έχω πολύ τύχη, αυτό που ήθελα ήταν να βοηθήσω. Δεν είμαι έτοιμος, είμαι στο 40%, αυτό που έχω να κάνω είναι να συνεχίσω να δουλεύω, γιατί ο Στίβεν που παίζει στην αντίστιχη θέση τα παέι καλά και έχει κερδίσει επάξια τη θέση. Να συνεχίσω να δουλεύω για να κερδίσω μία θέση στην ενδεκάδα».

Τέλος, δεν παρέλειψε να στείλει το δικό του μήνυμα στην οικογένεια του Μιχάλη: «Όπως είπα και στη μητέρα του Μιχάλη, λυπάμαι. Της είπα ότι στεναχωριέμαι πολύ που εμείς δεν μπορούμε να βοηθήσουμε τον κόσμο να καταλάβει ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι για 90 λεπτά μέσα στο γήπεδο. Πραγματικά στεναχωριέμαι και ζήτησα και συγνώμη γιατί όλοι στο ποδόσφαιρο είμαστε εγωιστές. Να το δούμε όλοι σαν παιχνίδι, γιατί αν δεν υπάρχει αυτή η βία το ποδόσφαιρο θα είναι ακόμη καλύτερο και για τη χώρα και θα παίζουμε λιγότερα προκριματικά οι ομάδες που θα βγαίνουν στην Ευρώπη».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share