Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

«Ο Στέφανος ήθελε να δείξει ότι...» - Ξελασπώνει τον Τσιτσιπά ο πατέρας του για το «μ@λ@κ@σμ@ν@» στη μάνα του (Video)

«Το ατυχές συμβάν που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δεν είναι τίποτα, παρά μόνο μια...»

23 Μαΐου 2023 09:51
«Ο Στέφανος ήθελε να δείξει ότι...» - Ξελασπώνει τον Τσιτσιπά ο πατέρας του για το «μ@λ@κ@σμ@ν@» στη μάνα του (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η συμπεριφορά που είχε ο Στέφανος Τσιτσιπας εις βάρος της μητέρας του. Ο Έλληνας τενίστας, εμφανώς εκνευρισμένος, καβγάδισε μαζί της, όταν εκείνη μιλούσε στα ρωσικά, με αποτέλεσμα να την χαρακτηρίσει ως «μ@λ@κ@σμ@ν@».

Ξελασπώνει τον Τσιτσιπά ο πατέρας του για το «μ@λ@κ@σμ@ν@» στη μάνα του

Στο Mega Καλημέρα έδωσε την απάντησή του, ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά, Απόστολος Τσιτσιπάς.

«Το ατυχές συμβάν που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δεν είναι τίποτα, παρά μόνο μια ένταση μεταξύ μητέρας και γιου. Η μητέρα του λειτούργησε με το αίσθημα της μάνας και προσπάθησε να βοηθήσει το παιδί της. Ο Στέφανος ήθελε να δείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει μόνος του στον αγώνα χωρίς την υποστήριξη της μητέρας του, γιατί δεν ήθελε να δείξει ευαίσθητες πτυχές του στον αντίπαλο».

Έξαλλος ο Στέφανος Τσιτσιπάς τα "έχωσε" στον πατέρα του: «Είσαι μ@λ@κ@ς φύγε» (Video)

Τον Ντένις Νόβακ αντιμετώπισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με στόχο την πρόκριση στους «16» του τουρνουά της Βιέννης. Παράλληλα, ένα απίστευτο σκηνικό είχε λάβει χώρα στον αγώνα του Έλληνα τενίστα, με τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν για το Laver Cup

Το ξέσπασμα μετά το break

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ του αγώνα, ο Έλληνας τενίστας φαίνεται να έχασε την ψυχραιμία του, αφού, κατά τη διάρκεια ενός break που δέχθηκε, έγινε έξαλλος με τον πατέρα και προπονητή του.

Οι κάμερες «συνέλαβαν» τον Στέφανο Τσιτσιπά, να λέει στον πατέρα του, «είσαι μαλ…» και στη συνέχεια «φύγε», δείχνοντας να νεύρα που είχε εκείνη τη στιγμή. Ό,τι και να συνέβη μεταξύ των δύο τους, πάντως, ο Έλληνας τενίστας πήρε τελικά το πρώτο σετ.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share