Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Το Twitter... σταυρώνει τον Στέφανο Τσιτσιπά για το «Δήμοι φυτέψτε δέντρα για να τρώνε οι άστεγοι»! (photos)

«Γιατί όχι σιτάρι και καλαμπόκι στην πλατεία Συντάγματος»

27 Ιουνίου 2022 14:49
Το Twitter... σταυρώνει τον Στέφανο Τσιτσιπά για το «Δήμοι φυτέψτε δέντρα για να τρώνε οι άστεγοι»! (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

“Πάρτι” στο Twitter έχει προκαλέσει μία νέα ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά, ο οποίος διατύπωσε δημόσια τον προβληματισμό του σχετικά με τη σίτιση των αστέγων και… κατέθεσε τη δική του πρόταση για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Δείτε επίσης: Ο DJ της... Μάρτζι και οι ανενόχλητες σφαλιάρες πάνω στην πίστα! Το Twitter «αποθεώνει» τα βραβεία MAD!

τσιτσιπασ-στεφανοσ

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας πρότεινε συγκεκριμένα να φυτευτούν οπωροφόρα δέντρα σε δημόσιους χώρους, προκειμένου να βοηθηθούν οι συνάνθρωποί μας που καθημερινά δίνουν αγώνα επιβίωσης.

“Οι πόλεις και οι δήμοι θα πρέπει να φυτεύουν οπωροφόρα δέντρα σε δημόσιους χώρους για να βοηθήσουν στη σίτιση των άστεγων στους δρόμους”, έγραψε συγκεκριμένα ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Η δήλωσή του, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν πέρασε απαρατήρητη από τους χρήστες του Twitter. Αρκετοί ήταν οι χρήστες της συγκεκριμένης πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης που έσπευσαν να σχολιάσουν με καυστικό τρόπο την ανάρτηση του τενίστα, ο οποίος έχει προκαλέσει και στο παρελθόν αντιδράσεις στα social media εξαιτίας αναρτήσεών του.

Μπαουτίστα Αγούτ - Τσιτσιπάς 1-2: Το σήκωσε ο Στέφανος στην Μαγιόρκα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κυριάρχησε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα απέναντι στον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ, επικράτησε 2-1 σετ και κατέκτησε τον τίτλο στο τουρνουά της Μαγιόρκα.

Τον πρώτο του τίτλο σε γρασίδι κατέκτησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο 23χρονος τενίστας κυριάρχησε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα απέναντι στον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ (No20), επικράτησε 2-1 σετ και κατέκτησε τον τίτλο στο τουρνουά της Μαγιόρκα.

Μπορεί το τουρνουά να ήταν ATP250, αλλά ήταν ένας τίτλος που ήθελε ο Τσιτσιπάς για ψυχολογικούς λόγους αφού ακόμα ψάχνει τα πατήματά του στο γρασίδι. Συνολικά αυτός είναι ο ένατος τίτλος του σε επίπεδο ATP.

Το ματς: Ο αγώνας άρχισε ονειρικά για τον Τσιτσιπά. Ο 23χρονος τενίστας κυριάρχησε απόλυτα πάνω στο κορτ και πήρε τα πρώτα τέσσερα games. Ο Μπαουτίστα Αγούτ όπως ήταν αναμενόμενο έβγαλε αντίδραση. Ο Ισπανός πήρε πίσω το ένα break και κατάφερε να μειώσει τη διαφορά στο ελάχιστο. Ωστόσο ο Τσιτσιπάς κράτησε το σερβίς του στη συνέχεια και έκλεισε το πρώτο σετ με 6-4.

Ο Τσιτσιπάς έφτασε στο break νωρίς και στο δεύτερο σετ. Συγκεκριμένα στο τρίτο game έσπασε το σερβίς του αντιπάλου του για να προηγηθεί με 3-1. Ωστόσο η απάντηση του Μπαουτίστα Αγούτ ήρθε άμεσα και με τρία διαδοχικά κερδισμένα games πέρασε μπροστά με 4-3.

Ο Ισπανός δεν σταμάτησε όμως εκεί. Στη συνέχεια έκανε και δεύτερο break και κράτησε το σερβίς του για να κλείσει το δεύτερο σετ με 6-3 έχοντας πέντε διαδοχικά κερδισμένα games.

Στο τρίτο σετ ο Τσιτσιπάς έδειχνε να ψάχνει από νωρίς το break ξανά. Στο τέταρτο game ο Μπαουτίστα Αγούτ προηγήθηκε με 40-0, όμως ο Στεφ έκανε την ανατροπή και έσπασε το σερβίς του αντιπάλου του. Στη συνέχεια κράτησε το σερβίς του για να προηγηθεί με 4-1. Ο Έλληνας τενίστας έφτασε ξανά σε break point, όμως ο Μπαουτίστα Αγούτ κατάφερε να κρατήσει το σερβίς του για να μειώσει σε 4-2.

Ο Τσιτσιπάς απάντησε με το ίδιο νόμισμα για το 5-2. Ο Μπαουτίστα Αγούτ όχι απλά δεν τα παράτησε αλλά κατάφερε να φέρει στα ίσα το σετ με 5-5 παίρνοντας πίσω το break.

Οι δύο αθλητές κράτησαν αμφότεροι το σερβίς τους στη συνέχεια και έτσι όλα κρίθηκαν στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος και έφτασε απόλυτα δίκαια στην κατάκτηση του τίτλου μετά από μάχη 2,5 ωρών.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share