Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτο βίντεο-σοκ: Από του χάρου τα δόντια γλίτωσαν οι οπαδοί της Ρεν – Τι συνέβη στο ματς με την Λέστερ

Ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα!

17 Μαρτίου 2022 21:19
Απίστευτο βίντεο-σοκ: Από του χάρου τα δόντια γλίτωσαν οι οπαδοί της Ρεν – Τι συνέβη στο ματς με την Λέστερ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Από θαύμα γλίτωσαν οι οπαδοί της Ρεν που πανηγύρισαν σαν.. τρελοί το γκολ της ομάδας τους επί της Λέστερ με αποτέλεσμα να μην αντέξει το προστατευτικό κάγκελο το βάρος και να υποχωρήσει! Οι Γάλλοι πήραν το προβάδισμα μόλις στο 8′, με τον Τεριέ να δίνει στον Μπουριγκό, κι αυτός από κοντά να ανοίγει το σκορ κόντρα στις «αλεπούδες».

Europa Conference League: Ο Κούρτιτς «καθάρισε» για τον δικέφαλο (Βίντεο)

Όπως ήταν λογικό, οι οπαδοί της Ρεν πανηγύρισαν έξαλλα το γκολ, με αποτέλεσμα το προστατευτικό κάγκελο να υποχωρήσει! Ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα. Το ματς σταμάτησε για λίγα λεπτά, αλλά στη συνέχεια συνεχίστηκε κανονικά.

Champions League: Αυτές είναι οι 8 ομάδες της προημιτελικής φάσης

Οι Βιγιαρεάλ και Τσέλσι ήταν οι δύο τελευταίες ομάδες που «σφράγισαν» τα «εισιτήριά» τους για την προημιτελική φάση του εφετινού Champions League 2021/22, η πρώτη μετά τον εκτός έδρας θρίαμβό της επί της Γιουβέντους με 3-0 και η δεύτερη κάνοντας το «2 στα 2» κόντρα στη Λιλ, μετά την επικράτησή της με 2-1 στη Γαλλία.

Η κλήρωση της προημιτελικής φάσης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (18/3, 13:00) στη Νιόν, ενώ θα γίνει αντίστοιχη κλήρωση για τα «ζευγαρώματα» των ημιτελικών και τον γηπεδούχο του τελικού που θα διεξαχθεί στο «Stade de France».

Οι πρώτοι αγώνες των προημιτελικών θα διεξαχθούν στις 5 και 6 Απριλίου, ενώ οι ρεβάνς στις 12 και 13 Απριλίου 2022. Τα πρώτα ματς των ημιτελικών θα γίνουν στις 26 και 27 Απριλίου και τα δεύτερα παιχνίδια στις 3 και 4 Μαΐου, ενώ ο τελικός έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 28 Μαΐου.

Αναλυτικά οι 8 ομάδες των προημιτελικών

  • Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)
  • Λίβερπουλ (Αγγλία)
  • Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)
  • Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)
  • Μπενφίκα (Πορτογαλία)
  • Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία)
  • Τσέλσι (Αγγλία)
  • Βιγιαρεάλ (Ισπανία)

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share