Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γιουβέντους – Βιγιαρεάλ (0-3): Εφιαλτικός αποκλεισμός

Μεγάλη ανατροπή!

17 Μαρτίου 2022 00:02
Γιουβέντους – Βιγιαρεάλ (0-3): Εφιαλτικός αποκλεισμός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για περισσότερο από ένα ημίχρονο, η Γιουβέντους ήταν καλύτερη της Βιγιαρεάλ. Οι Ισπανοί, όμως, κατάφεραν να δώσουν ένα.. εφιαλτικό αποκλεισμό στην “βέκια σινιόρα”, επικρατώντας με 3-0 μέσα στο Τορίνο και παίρνοντας το “εισιτήριο” για τους “8” του Champions League. Ο Ζεράρ Μορένο των Ισπανών μπήκε στο ματς και του άλλαξε τη ροή.

Super League: «Τρίποντο» στο φινάλε κόντρα στον ΠΑΣ για τον ΠΑΟΚ

Το πρώτο ημίχρονο στο ματς του Τορίνο ήταν απολαυστικό στο μεγαλύτερο του μέρος, με καλό ρυθμό και ευκαιρίες. Στην κορυφαία της στιγμή (22′) η Γιουβέντους είχε δοκάρι σε πλασέ του Βλάχοβιτς σχεδόν από τη μικρή περιοχή. Στην επόμενη επίθεση, το πλασέ του Λο Σέλδο έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ για την Βιγιαρεάλ. Η “βέκια σινιόρα” είχε τον έλεγχο του ματς, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο.

Η Γιουβεντους είχε τον έλεγχο του ματς στην επανάληψη, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα η Βιγιαρεάλ έφτασε στο 0-1. Ο Ρουγκάνι μάρκαρε αντικανονικά τον Κοκλέν, ο διαιτητής είδε ο ίδιος τη φάση, έδωσε την παράβαση και ο Ζεράρ Μορένο (λίγα λεπτά αφού πέρασε στο ματς) έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους.

Η Γιουβέντους ρίσκαρε, πιέζοντας για την ισοφάριση που θα έστελνε το ματς στην παράταση, αλλά η Βιγιαρεάλ πέτυχε “μεγάλο χτύπημα” στο 85′, με τον Πάου να κάνει από κοντά το 0-2.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share