Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

Basket League: Ο Κολοσσός σκότωσε την ΑΕΚ στη Ρόδο!

Τεράστια νίκη για τους νησιώτες που αγκαλιάζουν τα play off - Παραπέει η ΑΕΚ

10 Απριλίου 2021 18:11
Basket League: Ο Κολοσσός σκότωσε την ΑΕΚ στη Ρόδο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κερέμ Καντέρ και Γκλιν Ουότσον είχαν... κέφια και ο Κολοσσός Ρόδου πανηγύρισε σπουδαία νίκη με 79-72 απέναντι στην ΑΕΚ που «κυνηγούσε» από τα πρώτα λεπτά του αγώνα.

Την μεγαλύτερη νίκη του στη φετινή σεζόν πανηγύρισε ο Κολοσσός Ρόδου. Η ομάδα του Ηλία Καντζούρη υποδέχτηκε την ΑΕΚ και έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της στο παιχνίδι. Σε τέτοιο βαθμό ώστε να πάρει προβάδισμα της τάξεως των 20 πόντων στο πρώτο μέρος (30-10, 9'), δείχνοντας ικανή για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η ΑΕΚ ισορρόπησε την κατάσταση, χάρη στο κρεσέντο των Μέικον και Λάνγκφορντ και παρά το γεγονός πως ανέτρεψε την κατάσταση στο τέταρτο δεκάλεπτο δεν διατήρησε ως το τέλος το προβάδισμα. Αυτό γιατί οι Γκλιν Ουότσον και Κερέμ Καντέρ πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και οδήγησαν την ομάδα τους στη νίκη.

Ο Αμερικανός γκαρντ μέτρησε 25 πόντους έδωσε τον ρυθμό, με τον Κερέμ Καντέρ να προσθέτει 22 και να δίνει πολλές λύσεις στην επίθεση. Από πλευράς ΑΕΚ ο Ντάριλ Μέικον μέτρησε 22 πόντους και ο Κιθ Λάνγκφορντ 20, όμως δεν αρκούσαν για να ανατρέψουν την ήττα της ομάδας τους.

Τα δεκάλεπτα: 30-11, 41-31, 58-57, 79-72.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share