Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Euroleague: "Πάτησε" τον Ολυμπιακό η Εφές

Ο αγώνας έληξε 76-53

18 Φεβρουαρίου 2021 21:33
Euroleague:

Euroleague: Αρκετά αδύναμος αποδείχτηκε ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση του απέναντι στην Εφές με αποτέλεσμα η δεύτερη να καταφέρει να πάρει τη νίκη.

Σημειώνεται ότι αναβλήθηκαν τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με Ζενίτ και ΤΣΣΚΑ διότι βρέθηκαν κρούσματα του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να αρπάξει την ευκαιρία και να κερδίσει τον αγώνα απέναντι στην Εφές με αποτέλεσμα ο αγώνας να λήξει στο 76-53.

Euroleague: Αναλυτικά ο αγώνας

Ειδικότερα σκέτη απογοήτευση ο Ολυμπιακός στην Τουρκία, έχασε με... κάτω τα χέρια από την ανώτερη Εφές (76-53) και έδειξε ξανά πως βρίσκεται σε αγωνιστική κατηφόρα. Στο 11-14 οι Πειραιώτες, που απομακρύνθηκαν ακόμα περισσότερο από την οκτάδα.

Το όνειρο του Ολυμπιακού για διπλό στην Τουρκία κράτησε μόνο για 10 λεπτά. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν εξαιρετική στην πρώτη περίοδο, όμως το προβάδισμα των 15 πόντων (11-26) έκανε... φτερά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα:

Η Εφές πάτησε γκάζι στο δεύτερο δεκάλεπτο, «έτρεξε» επιμέρους 32-8 (!), πήρε προβάδισμα και τελικά έφτασε χωρίς προβλήματα στη νίκη (76-53), που την ανέβασε στο 14-10 και την διατήρησε σταθερά εντός πρώτης οκτάδας της Euroleague.

Οι γηπεδούχοι, με εξαίρεση το πρώτο κομμάτι του ματς, εκμεταλλεύτηκαν την ποιότητά τους, κυκλοφόρησαν σωστά την μπάλα και βρήκαν πόντους κοντά και μακριά από την ρακέτα του Ολυμπιακού. Κορυφαίος ο Σέιν Λάρκιν (21 πόντοι, 5 ασίστ, 5 ριμπάουντ), έδωσε μεγάλες βοήθειες σε άμυνα και επίθεση ο Μπράιαντ Ντάνστον (15 πόντοι με 7/8 δίποντα, 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα).

Αντίθετα, ο Ολυμπιακός... χάθηκε μετά το 10' και δεν έκανε σχεδόν τίποτα σωστά. Η άμυνα δεν προσαρμόστηκε στα δεδομένα, η επίθεση «κόλλησε» αρκετές φορές και μοιραία ήρθε ακόμα μία ήττα, που έριξε τους Πειραιώτες στο 11-14. Είναι πλέον προφανές πως τα πλέι-οφ είναι μακριά για τους «ερυθρόλευκους», που ελπίζουν μόνο σε συνεχόμενες νίκες και γκέλες των αντιπάλων τους για να κυνηγήσουν με αξιώσεις μία θέση την πρώτη οκτάδα.

Μοναδικό κέρδος ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, που πάντως... πάλεψε μόνος του (10 πόντοι, 8 ασίστ).

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share