Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021

Ντιέγκο Μαραντόνα: Σάλο έχει προκαλέσει νέο βίντεο με τον «Θεό» του ποδοσφαίρου

Χαμός!

15 Δεκεμβρίου 2020 18:17
Ντιέγκο Μαραντόνα: Σάλο έχει προκαλέσει νέο βίντεο με τον «Θεό» του ποδοσφαίρου
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σάλο έχει προκαλέσει στην Αργεντινή ένα βίντεο του Ντιέγκο Μαραντόνα, το οποίο έχει γυριστεί μερικές ημέρες πριν την επέμβαση του στο κεφάλι για αφαίρεση αιματώματος. Ενώ, ένας 19χρονος που ισχυρίζεται ότι είναι γιος του Ντιέγκο Μαραντόνα, ζήτησε επισήμως να γίνει εκταφή στο σώμα του.

Το βίντεο που δημοσίευσε το Κανάλι 9 της Αργεντινής δείχνει τον «πίμπε ντ’ όρο» σε εμφανή κατάσταση ευθυμίας να τραγουδάει ένα σύνθημα, με ένα πούρο στο χέρι, ένα μισοάδειο ποτήρι μπίρας στο τραπέζι και δίπλα του ένα κουτί με χάπια.

Δίπλα του εμφανίζεται ο Μαριάνο Κάστρο, γιατρός και κοντινός φίλος του Μαραντόνα, ο οποίος δεν δείχνει να ενοχλείται από όλη αυτή την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ντιέγκο.

Στην Αργεντινή υποστηρίζουν ότι με αυτό το βίντεο φαίνεται ξανά η εκτός ελέγχου κατάσταση στην οποία είχε βρεθεί ο Ντιέγκο Μαραντόνα τον τελευταίο καιρό, αλλά και η αδιαφορία / αδυναμία των γιατρών να τιθασεύσουν τους εθισμούς του και να προστατεύσουν την ήδη επιβαρυμένη υγεία του.

Θρίλερ με τον θάνατο του Μαραντόνα: Έφοδος της αστυνομίας στο σπίτι του γιατρού - Το ηχητικό-ντοκουμέντο «φωτιά»

Για εγκληματική αμέλεια αναφορικά με τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα κατηγορείται ο γιατρός θρυλικού Αργεντινού, Λεοπόλδο Λούκε. Η αστυνομία ερευνά ήδη το σπίτι του γιατρού αναζητώντας στοιχεία για το πως κινήθηκε τη μοιραία μέρα το νοσηλευτικό προσωπικό, με την εισαγγελική έρευνα να «καίει» τους γιατρούς.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail ο Λεοπόλδο Λούκε θα βρεθεί ενώπιον ανακριτή ώστε να καταθέσει όσα γνωρίζει για τις συνθήκες θανάτου του Αργεντινού θρύλου, καθώς πλέον του αποδόθηκε επίσημα η κατηγορία της εγκληματικής αμέλειας.

H τηλεφωνική συνομιλία του Λούκε με τα επείγοντα

Εν τω μεταξύ στην δημοσιότητα βγήκε η τηλεφωνική συνομιλία του γιατρού του Ντιέγκο Μαραντόνα, Λεοπόλδο Λούκε, με τα επείγοντα, όπου κάλεσε για βοήθεια λίγες στιγμές μετά την ανακοπή που υπέστη ο θρυλικός Αργεντινός ποδοσφαιριστής.

Συγκεκριμένα η κλήση πραγματοποιήθηκε στις 12:17 της Τετάρτης (26/11), ενώ εκτιμάται πως ο Μαραντόνα είχε εκπνεύσει από τις 12:00 και το γεγονός ότι ο Λούκε δεν ενημερώνει το νοσοκομείο για το ποιος είναι ο άνθρωπος που έχει ανάγκη για βοήθεια και αντ’ αυτού δίνει το δικό του όνομα, εγείρει έντονες αμφιβολίες για το ποιοι ήταν πραγματικά οι άνθρωποι που φρόντιζαν τον «Ντιεγκίτο».

Ενδεχομένως, πρόκειται για αμέλεια, η οποία οδήγησε -μεταξύ άλλων- στο θάνατό του την Τετάρτη (16/11) από ανακοπή καρδιάς.

Η συνομιλία του γιατρού με τα επείγοντα:

Επείγοντα: Γεια σας, επείγοντα 911.

Γιατρός: Γεια σας, τι κάνετε… Μιλώ… Μπορείτε να στείλετε αμέσως ασθενοφόρο στην γειτονιά Σαν Αντρές;

Επείγοντα: Σε ποιο μέρος;

Γιατρός: Τίγρε.

Επείγοντα: Ποιος είναι ο δρόμος;

Γιατρός: Είναι η γειτονιά Σαν Αντρές, ο δρόμος είναι Ιτάλια.

Επείγοντα: Σε ποιο μέρος της γειτονιάς;

Γιατρός: Είναι στο 45, μπορούν να εισέλθουν και να ρωτήσουν.

Επείγοντα: Τι συνέβη;

Γιατρός: Υπάρχει ένας άνθρωπος, ο οποίος φαίνεται πως έχει υποστεί ανακοπή καρδιάς. Υπάρχουν γιατροί που τον παρακολουθούν.

Επείγοντα: Είναι άνδρας ή γυναίκα;

Γιατρός: Άνδρας.

Επείγοντα: Γνωρίζετε περίπου την ηλικία;

Γιατρός: Είναι περίπου 60 ετών.

Επείγοντα: Ποιο είναι το επώνυμο;

Γιατρός: Λεοπόλδο Λούκε.

Επείγοντα: Κλείνω και ενημερώνω.

Γιατρός: Σας ευχαριστώ. Γεια σας.

Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο:

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share