Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024

Euroleague: Δύσκολη βραδιά για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό!

Δύσκολες αποστολές!

3 Δεκεμβρίου 2020 09:43
Euroleague: Δύσκολη βραδιά για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις έδρες της Αρμάνι Μιλάνο και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, δοκιμάζονται αντίστοιχα Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, έχοντας αμφότεροι πολύ δύσκολο έργο στη 12η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός μπαίνει πρώτος στη... μάχη, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να υπολογίζει ξανά τους Έλις, Ζαν Σαρλ, Βεζένκοφ και Χαραλαμπόπουλο, σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική και την εντός έδρας ήττα από τη Μπασκόνια, ενώ ο Χάρισον παρέμεινε εκτός. Η ΤΣΣΚΑ προέρχεται από έξι σερί νίκες, ο MVP Νοεμβρίου, Μάικ Τζέιμς, είναι σε εξαιρετική κατάσταση και το μομέντουμ, κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο των Πειραιωτών.

Ανάλογα, δύσκολο έργο έχει και ο Παναθηναϊκός, στο Μιλάνο, προερχόμενος από τη «βαριά» ήττα με 92-66, το βράδυ της Τρίτης, στην έδρα της Βιλερμπάν. Η Αρμάνι, δείχνει να πατάει καλύτερα τον τελευταίο καιρό, κάτι που φαίνεται κι από τις δύο σερί νίκες με Ζαλγκίρις και Μακάμπι, ενώ η ποιότητα της είναι αδιαμφισβήτητη...

Στα άλλα παιχνίδια, η Ζενίτ του 6-2, υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε που προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες, η Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ψάχνει την ανάκαμψη, αρχής γενομένης από το αποψινό παιχνίδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, στο Τελ Αβίβ και στη «Fonteta», η ποιοτική Βαλένθια κοντράρεται με την Άλμπα Βερολίνου.

Το σημερινό πρόγραμμα:

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ολυμπιακός (19:00, Novasports 1 HD)
Ζενίτ – Φενέρμπαχτσε (19:00, Novasports 2 HD)
Μακάμπι – Ερυθρός Αστέρας (21:05, Novasports 3 HD)
Αρμάνι – Παναθηναϊκός (21:45, Novasports 1 HD)
Βαλένθια – Άλμπα (22:00, Novasports 2 HD)

Η βαθμολογία:

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share