Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Euroleague: Στον "αέρα" το Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός! Έμειναν με 9 παίκτες οι Γάλλοι

Συναγερμός εν όψει ματς!

13 Οκτωβρίου 2020 11:09
Euroleague: Στον
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε αποδεκατισμό λόγω κορωνοϊού οδηγείται η Βιλερμπάν. Ανακοίνωσε τέσσερα ακόμα κρούσματα και έχοντας μείνει με 9 παίκτες, θεωρείται «στον αέρα» το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η γαλλική ομάδα, προέκυψαν τέσσερα ακόμα κρούσματα (δυο σε παίκτες και δυο σε μέλη του τεχνικού επιτελείου).

Τα ονόματα των νέων κρουσμάτων δεν έχουν διαρρεύσει, αλλά τα πρώτα αφορούσαν στους παίκτες Νόρις Κόουλ, Κεβάριους Χέιζ και Μάθιου Στραζέλ, καθώς και στον πρώτο προπονητή, Τι Τζέι Πάρκερ.

Αθροιστικά λοιπόν 11 μέλη του μπασκετικού τμήματος έχουν προσβληθεί και πλέον έχουν απομείνει εννέα ενεργοί παίκτες (εκ των οποίων οι δυο από την ομάδα νέων).

Κατόπιν όλων αυτών, η Βιλερμπάν εξέφρασε την επιθυμία να τεθεί όλη η ομάδα σε καραντίνα, ωστόσο σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση ότι δεν είναι στη δικαιοδοσία της κάτι τέτοιο και πλέον αναμένεται αν θα υπάρξει οποιαδήποτε παρέμβαση της Ευρωλίγκας πριν το τζάμπολ του αποψινού αγώνα με τον Παναθηναϊκό (21:45).

Euroleague: Πήρε το ντέρμπι ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερα διαβασμένος, πιο αποφασισμένος και σίγουρα πολύ πιο συγκεντρωμένος στο κλειστό του ΟΑΚΑ με αποτέλεσμα να πάρει τη νίκη με 78-71 κόντρα στον Παναθηναϊκό και να ανοίξει τον... δικό του λογαριασμό τη φετινή σεζόν στην EuroLeague. Ωστόσο, να υπενθυμίσουμε πως λίγες ημέρες πριν ο Παναθηναϊκός θριάμβευσε στη Μόσχα.

Μάλιστα τα κατάφερε ακριβώς έξι χρόνια μετά τον αποκλεισμό του από τη συνέχεια του Κυπέλλου (9/10/2014) και πάλι σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών στο ίδιο γήπεδο. Οι «ερυθρόλευκοι» έλεγξαν απόλυτα το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκειά του, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι δεν έχασαν ποτέ το προβάδισμα στο σκορ! Στα κρίσιμα σημεία και δη τις στιγμές που ο Παναθηναϊκός έδειχνε πιο απειλητικός και έτοιμος για την ανατροπή, είχαν το καθαρό μυαλό για να βρουν τις σωστές λύσεις και στις δύο πλευρές του παρκέ. Αντίθετα, οι «πράσινοι» βιάστηκαν να τελειώσουν τις φάσεις με αποτέλεσμα να... πετάξουν στα σκουπίδια την προσπάθειά τους για την ολική επαναφορά.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share