Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ολυμπιακός: Το συγκινητικό μήνυμα του Αλέν στη νοηματική για τον Κορωνοϊό

Το «Μένουμε Σπίτι» από τον Μπόμπι Αλέν

23 Μαρτίου 2020 18:10
Ολυμπιακός: Το συγκινητικό μήνυμα του Αλέν στη νοηματική για τον Κορωνοϊό

Ο Γάλλος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού κάνει ασκήσεις στο μπαλκόνι του σπιτιού του, αφού αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν υπάρχουν στην Ελλάδα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέβασε ένα βίντεο στα social media της ομάδας που δείχνει τον Αλέν να γυμνάζεται και στο τέλος τον στέλνει το δικό του μήνυμα στην ελληνική νοηματική που σημαίνει: «Μένουμε όλοι Σπίτι».

Ο Αλέν είχε δηλώσει σε πιο παλιά συνέντευξή του ότι «οι γονείς μου είναι και οι δύο κωφοί. Γνωρίστηκαν όταν η μητέρα μου είχε επισκεφθεί έναν καθεδρικό ναό στη Βουργουνδία. Ήταν με την αδερφή της και επικοινωνούσαν με τη νοηματική γλώσσα.

Ο πατέρας μου της πλησίασε και τους μίλησε με τον ίδιο τρόπο. Η ιστορία της αγάπης τους ξεκίνησε από εκεί. Ο πατέρας μου είναι αθλητικός διευθυντής στην Εθνική κωφών της Γαλλίας. Εξαιτίας των γονιών μου, μπορώ άριστα να επικοινωνώ στη νοηματική γλώσσα και προπονώ τους τερματοφύλακες της Εθνικής κωφών.

Προφανώς και δεν μπορώ να ταξιδεύω όπου πηγαίνουν, λόγω των υποχρεώσεών μου, αλλά όποτε μπορώ τους βοηθάω».

Δείτε ακόμα ποιος παίκτης του Ολυμπιακού είναι θετικός στον κορωνοϊό

Σοκ: Θετικός στον κορωνοϊό αντιπρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας

Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής ποδοσφαιρικής ομάδας Γαλατασαράι, Αμπντουραχίμ Αλμπαϊράκ, έπειτα από εξετάσεις που έκανε βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και είναι σε καραντίνα.

Η γενική κατάσταση της υγείας του δεύτερου Προέδρου και της συζύγου του, Σουκράν, η οποία βρέθηκε και αυτή θετική είναι στην 6η ημέρα της θεραπείας τους.

Η πανδημία κορωνοϊού επεκτείνεται στη γειτονική Τουρκία και η ομάδα μπάσκετ της Φενερμπαχτσέ μετράει ήδη τα πρώτα κρούσματα COVID-19 και ανάμεσά τους και ο Κώστας Σλούκας.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share