Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Θετικός στον κορωνοϊό θρύλος του Ολυμπιακού

Νέο κρούσμα

15 Μαρτίου 2020 22:50
Θετικός στον κορωνοϊό θρύλος του Ολυμπιακού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θετικός στον κορωνοϊό είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Μάρκο Πάντελιτς. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα mozzartsport ο παλιός άσος των Πειραιωτών είναι θετικός στον ιό και παραμένει σε καραντίνα στο σπίτι του. Μετά τον Βαγγέλη Μαρινάκη και δεύτερο κρούσμα με άρωμα... Ολυμπιακού!

Ο Μάρκο Πάντελιτς είχε ταξιδέψει πρόσφατα στο συνέδριο της UEFA, στο Άμστερνταμ και φαίνεται πως εκεί κόλλησε τον κορωνοϊό. Ο αντιπρόεδρος της σερβικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας μολύνθηκε στο Μιλάνο και είναι ο δεύτερος της ηγεσίας του σερβικού ποδοσφαίρου που είναι θετικός στον ιό.

Ο πρώτος ήταν ο πρόεδρος της σερβικής ομοσπονδίας, Σλάβιζα Κοκέζ, ο οποίος είχε ταξιδέψει στο Μιλάνο. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ των Σέρβων ο Πάντελιτς βρίσκεται στο σπίτι του και ακολουθεί τις οδηγίες των ιατρών. Υποβάλλεται σε θεραπεία και αισθάνεται καλά.

Τα πρωταθλήματα πάντως σε όλα τα σπορ στη Σερβία δεν σταμάτησαν και συνεχίζονται κανονικά χωρίς θεατές.

Ο Μάρκο Πάντελιτς (15 Σεπτεμβρίου 1978) είναι Σέρβος πρώην διεθνής ποδοσφαριστής, που αγωνιζόταν στη θέση του επιθετικού. Ενώ συμμετείχε και με την ομάδα της Σερβίας στο Mundial του 2010.

Γεννήθηκε στο Βελιγράδι. Καθώς αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομών του Ερυθρού Αστέρα, ο πατέρας του βρήκε δουλειά στη Θεσσαλονίκη και πήρε την οικογένειά του στην Ελλάδα. Ο Πάντελιτς αγωνίσθηκε στον Κιλκισιακό, στον Ηρακλή και στον Ολυμπιακό, όπου σε 38 συμμετοχές πέτυχε 27 γκολ.

Θύμα του... κορωνοϊού και ο Κρατερός Κατσούλης

Ο Κρατερός Κατσούλης ενημέρωσε τους ακολούθους του στο Instagram πως προχώρησε προληπτικά στο τεστ για τον κορωνοϊό.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» με μια φωτογραφία του όπου φορά μάσκα για να προστατεύσει τους γύρω του από τον κορωνοϊό. Μετά τις Χριστίνα Μπόμπα και Φαίη Σκορδά, ο Κρατερός Κατσούλης είναι ο τρίτος παρουσιαστής της τηλεόρασης που αναφέρεται στον κορωνοϊό, αν και στην περίπτωσή του ευχόμαστε τελικά το τεστ να βγει αρνητικό.

«Σήμερα το απόγευμα αποφάσισα, λόγω εμφάνισης κάποιων συμπτωμάτων να προχωρήσω προληπτικά στο τεστ για τον κορωνοϊο» σημειώνει ο Κρατερός Κατσούλης και εξηγεί πως « σεβόμενος, την οικογένεια μου, τους συνεργάτες μου, όλους τους ανθρώπους που συναναστρέφομαι καθημερινά, την δημόσια υγεία, με εντολή των γιατρών, μαζί, με την στήριξη της διοίκησης του Star, θα παραμείνω σε απομόνωση μέχρι την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ως οφείλω».

«Αύριο και μεθαύριο λοιπόν για καθαρά προληπτικούς λόγους αποφασίστηκε ότι δεν θα προβληθεί η εκπομπή μας!» έγραψε ο Κρατερός Κατσούλης που εύχεται το αποτέλεσμα να είναι αρνητικό.

«Μένουμε σπίτι και μετακινούμαστε μόνο για τη δουλειά μας, όπως όλοι, και για τα εντελώς απαραίτητα! Όλα θα πάνε καλά!! Με αγάπη ψυχραιμία και χιούμορ! Όχι στο πανικό, ναι στην αλληλεγγύη!» γράφει κλείνοντας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share