Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Λουκέτο από UEFA σε Champions και Europa League: Δεν θα γίνει το Ολυμπιακός - Γούλβς

Παντού λουκέτο

12 Μαρτίου 2020 15:00
Λουκέτο από UEFA σε Champions και Europa League: Δεν θα γίνει το Ολυμπιακός - Γούλβς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η απόφαση πάρθηκε και το ποδόσφαιρο σταματά καθώς η UEFA αναβάλλει άμεσα από σήμερα τις διοργανώσεις του Champions League και του Europa League, εξέλιξη που θα οδηγήσει στο να μην διεξαχθεί κανένα ματς για τους «16» του Europa League.

Σύμφωνα με τη Marca και πληροφορίες που όσο περνάει η ώρα μεταδίδονται από τους ρεπόρτερ του διεθνή Τύπου γενικότερα, η UEFA σταματά τις δυο μεγάλες διοργανώσεις μέχρι νεοτέρας λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού.

Το ποδόσφαιρο οδέυει προς την απόλυτη «παράλυση» αυτές τις μέρες αφού ένα - ένα τα πρωταθλήματα αναβάλλονται και αυτό συμβαίνει τώρα και με το Champions League και το Europa League.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στη Marca, το stop θα είναι άμεσο και περιλαμβάνει και τα αποψινά ματς των «16» του Europa League όπου συμμετέχει και ο Ολυμπιακός και επρόκειτο ν' αντιμετωπίσει τη Γουλβς στο Φάληρο...

Κορωνοϊός: Αυτός είναι ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης που βρέθηκε θετικός

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε παίκτης της μπασκετικής Ρεάλ Μαδρίτης. Όπως αναφέρει το LaSexta πρόκειται για τον Τρέι Τόμπκινς.

Μόλις έγινε γνωστό το κρούσμα, εκκενώθηκε το προπονητικό κέντρο του συλλόγου, στο οποίο δεν προσήλθαν ούτε οι παίκτες του ποδοσφαιρικού τμήματος που είχαν προγραμματισμένη προπόνηση.

Το κρούσμα κορωνοϊού επιβεβαίωσε με Δελτίο Τύπου και η ομάδα.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

«Η Ρεάλ Μαδρίτης ενημερώνει ότι ένας παίκτης της πρώτης ομάδας μπάσκετ βρέθηκε θετικός σε εξετάσεις που του έγιναν για τον κορωνοϊό COVID-19. Από αυτή τη στιγμή έχει ενεργοποιηθεί η παραμονή σε καραντίνα τόσο η πρώτη ομάδα μπάσκετ, όσο και αυτή του ποδοσφαίρου, αφού χρησιμοποιούν τις ίδιες εγκαταστάσεις στην Ciudad Real Madrid.

Επιπλέον έχει αποφασιστεί να κλείσουν οι εγκαταστάσεις του προπονητικού μας κέντρου και συνιστάται να μείνει σε καραντίνα και όλο το προσωπικό που εργάζεται εκεί. Οι αγώνες που ήταν προγραμματισμένοι για σήμερα και αύριο, για την Ευρωλίγκα και τη La Liga δεν θα γίνουν».

Οριστική διακοπή αποφάσισε η Euroleague

Η Ευρωλίγκα αποφάσισε τη διακοπή όλων των διοργανώσεών της, δηλαδή, της ομώνυμης (Euroleague) αλλά και του Eurocup λόγω των αυξανόμενων κρουσμάτων του κορωνοϊού στην Ευρώπη.

Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση δεν είναι γνωστό μέχρι πότε θα υπάρξει αυτή η διακοπή. Επισημαίνεται ότι η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες και θα κριθεί εκ νέου εάν θα συνεχιστεί αυτό το μέτρο!

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share