Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Europa League: Άλμα πρόκρισης στο άδειο Καραϊσκάκη ψάχνει ο Ολυμπιακός

Όλα για όλα

12 Μαρτίου 2020 08:29
Europa League: Άλμα πρόκρισης στο άδειο Καραϊσκάκη ψάχνει ο Ολυμπιακός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χωρίς τον κόσμο του, αλλά με πίστη στην πρόκριση θα υποδεχτεί τη Γουλβς ο Ολυμπιακός (Cosmote Sports 2 και ελεύθερα από το κανάλι της Cosmote στο YouTube), διεκδικώντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League.

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει στερήσει από τους «ερυθρόλευκους» ένα μεγάλο όπλο. Τους οπαδούς που συνηθίζουν να προσφέρουν μεγάλη ώθηση από την εξέδρα, ειδικά σε τόσο σημαντικά παιχνίδια.

Ωστόσο, ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του θέλουν να ανταποκριθούν στην πρόκληση και να πάνε με ευνοϊκό σκορ στην Αγγλία για τη ρεβάνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν σκέφτεται να κάνει ιδιαίτερες αλλαγές συγκριτικά με το θρίαμβο κόντρα στην Άρσεναλ.

Μοναδική αλλαγή είναι αυτή του Ρούμπεν Σεμέδο, που εξέτισε την ποινή του και θα επιστρέψει στο κέντρο της ερυθρόλευκης άμυνας, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Κώστας Φορτούνης, έπειτα από τρία παιχνίδια.

Όσο για το δίλημμα που είχε ο Πορτογάλος τεχνικός ανάμεσα στους Ρατζέλοβιτς και Μασούρα, φαίνεται πως κατέληξε στον δεύτερο.

Η πιθανή ενδεκάδα για το παιχνίδι αποτελείται από τους: Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Μασούρας, Ελ Αραμπί.

Βγήκαν τα αποτελέσματα όλων των μελών της ΠΑΕ Ολυμπιακός για κορωνοϊό!

Γνωστά έγιναν τα αποτελέσματα για τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού, που υποβλήθηκαν σε εξετάσεις για τον κορωνοϊό, μετά την χθεσινή (10/3) σχετική διάγνωση του ισχυρού άνδρα του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη. Δείτε τι είχε ανακοινώσει ο ίδιος μέσω του Facebook.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ στην ανακοίνωσή της, πάντως, κανείς εκ των παικτών, προπονητών και λοιπών μελών δεν πάσχει από τον φονικό ιό. Κάτι τέτοιο μετριάζει την κατάσταση για τους «ερυθρολεύκους», οι οποίοι αύριο (12/3) υποδέχονται τη Γουλβς στο «Γ. Καραϊσκάκης» σε «κεκλεισμένων των θυρών» παιχνίδι, με τους Άγγλους να έχουν εκφράσει νωρίτερα τον προβληματισμό τους, ως προς τη διεξαγωγή του ματς, αλλά την UEFA να δίνει κανονικά το σύνθημα να γίνει.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει πως μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκαν όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, τα διοικητικά στελέχη και το προσωπικό, τα τεστ βγήκαν όλα​ αρνητικά για τον ιό COVID-19», αναφέρει η ανακοίνωση.

Θετικός στον κορωνοϊό ποδοσφαιριστής

Ο πρώτος ποδοσφαιριστής που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό είναι στο πρωτάθλημα της Βόρειας Ιρλανδίας και συγκεκριμένα στην ομάδα της Λίνφιλντ.

Η ομάδα από το πρωτάθλημα της Βόρειας Ιρλανδίας δεν αναφέρει το όνομα του παίκτη, αλλά είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό σε ολόκληρη την Ευρώπη. Επίσης, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως γνωστοποίησε μέσω ανάρτησής του στα social media, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Η Λίνφιλντ είναι πρώτη στο πρωτάθλημα της χώρας και σίγουρα θα περάσουν από έλεγχο όλα τα μέλη της ομάδας, αλλά και αντίπαλοι των τελευταίων αγωνιστικών.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share