Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Basketball Champions League: «Υπόκλιση» του Περιστερίου στην Τενερίφη! (Video)

Το διέλυσε με 54-80!

8 Ιανουαρίου 2020 21:43
Basketball Champions League: «Υπόκλιση» του Περιστερίου στην Τενερίφη! (Video)

Το Περιστέρι «υποκλίθηκε» στην Τενερίφη η οποία επιβλήθηκε με 54-80 για το Basketball Champions League, εμποδίζοντας την ελληνική ομάδα να ανέβει στην τρίτη θέση του ομίλου. Σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που χθες πέτυχε ένα τεράστιο διπλό στην Λιθουανία!

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πολύ καλύτερα την αναμέτρηση. Η πιεστική άμυνα έφερε κλεψίματα και με τον Χουέρτας να μοιράζει ασίστ έγινε το 5-15 (5'). Οι παίκτες του Παπανικολόπουλου προσπάθησαν να τρέξουν, ωστόσο τα τρίποντα των Σάλιν και Ντίεθ έστειλε τη διαφορά στους 14 πόντους (12-26, 9').

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η κακή άμυνα του Περιστερίου συνεχίστηκε και φυσικά η Τενερίφη δεν την άφησε ανεκμετάλλευτη (19-38, 15'). Οι πόντοι των Γκρέι και Σκορδίλη στη συνέχεια πάντως δεν ήταν ικανοί να αλλάξουν σε μεγάλο βαθμό την κατάσταση στον πίνακα του σκορ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι στο τρίτο δεκάλεπτο, βελτίωσαν την άμυνά τους όμως τα ποσοστά τους στην επίθεση ήταν πολύ χαμηλά κι έτσι ξ διαφορά παρέμενε (36-53, 24'). Από τη στιγμή που το κακό πεντάλεπτο της Τενερίφης πέρασε αναίμακτα για αυτή, μπήκαν κάποια σουτ και με τρίποντο του Χουέρτας η διαφορά ξεπέρασε τους 20 πόντους (38-59, 27').

Η τελευταία περίοδος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με τους δύο προπονητές να σκέφτονται την επόμενη υποχρέωσή τους.

Τα δεκάλεπτα: 15-26, 32-47, 44-66, 54-80

Κύπελλο Ελλάδος: «Βούλιαξε» στη λίμνη ο Παναθηναϊκός! (Video)

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες, για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, με την πρόκριση να πρόκειται να κριθεί στην ρεβάνς του ΟΑΚΑ. Ενώ πριν από λίγο ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους 8 κόντρα στην Καλαμάτα!

Ο ΠΑΣ στο 28' άνοιξε το σκορ με τον Παμλίδη, ο οποίος ευνοήθηκε από την «καραμπόλα» έπειτα από το σουτ του Κάστρο. Το «τριφύλλι» αφυπνίστηκε στο β' ημίχρονο και ανέβασε στροφές. Και πάλι όμως η υπεροχή του δεν έφτανε ούτε καν για να αποτραπεί η ήττα. Ευκαιρίες χάθηκαν με τον Ζαχίντ και τον Καμπετσή (δις) αλλά το γκολ δεν ήρθε.

Οι «πράσινοι» φωνάζουν για πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο 60' όταν έπειτα από σέντρα του Χατζηθεοδωρίδη, ο Παντελάκης έκοψε την μπάλα μέσα στην περιοχή με το χέρι. Ωστόσο, ο διαιτητής Φωτιάς είχε σφυρίξει επιθετικό φάουλ του Καμπετσή πάνω στον στόπερ του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Δώνης διαμαρτυρήθηκε έντονα για πέναλτι και μάλιστα είδε και κίτρινη κάρτα.

Μετά το τέλος του ματς φανερά εκνευρισμένος ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Δώνης, εξέφρασε τα παράπονά του για την ομολογουμένως άθλια κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. «Σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο που είναι ακατάλληλος για ποδόσφαιρο δεν μπορούμε να συζητήσουμε τίποτα παραπάνω. Εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας στο δεύτερο παιχνίδι» δήλωσε ο έμπειρος προπονητής.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιαννίκης): Γιαννίκογλου, Σκόνδρας, Παντελάκης, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Σιόντας, Κάστρο, Καρτάλης (74’ Νάουμετς), Κρίζμαν (68’ Λεό), Παμλίδης, Ξύδας (85’ Λιάσος).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δώνης): Διούδης, Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης (29’ λ.τ. Κουρμπέλης), Νούνες, Δώνης, Χατζηγιοβάνης (74’ Μπουζούκης), Ζαχίντ, Μπεκ (46’ Περέα), Καμπετσής.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τέλος ο Μπράουν από τον Παναθηναϊκό!

Παναθηναϊκός: Ανακοινώνει... βόμβα! Αυτός είναι ο εκλεκτός για την περιφέρεια!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share