Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τέλος ο Ντέιβιντ Μπλατ από τον Ολυμπιακό!

Ραγδαίες εξελίξεις!

6 Οκτωβρίου 2019 18:19
Τέλος ο Ντέιβιντ Μπλατ από τον Ολυμπιακό!

Μετά από 1 χρόνο στον πάγκο του Ολυμπιακού, ο Ντέιβιντ Μπλατ αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών! Euroleague: Αυτό είναι... έκτρωμα, όχι Ολυμπιακός!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας της με τον Ντέιβιντ Μπλατ.

H στιγμή για όλους μας είναι δύσκολη, μιας και χωρίζουν οι δρόμοι μας με έναν σπουδαίο προπονητή και πάνω από όλα έναν εξαιρετικό άνθρωπο. Είχαμε την τιμή να πορευτούμε με μια από τις μεγαλύτερες μορφές του παγκόσμιου μπάσκετ και κερδίσαμε πολλά από την παρουσία του στην ομάδα μας.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ υπηρέτησε τον σύλλογο με συνέπεια, θάρρος και αυταπάρνησή σε μια ιδιαίτερα κομβική στιγμή για τον Ολυμπιακό. Μας στήριξε σε όλες τις σημαντικές αποφάσεις που πήραμε.

Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε από καρδιάς ό,τι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

H δήλωση του Ντέιβιντ Μπλατ

«Έπειτα από μια μακρά και σεβαστή συζήτηση ανάμεσα στους ιδιοκτήτες και εμένα, αποφασίσαμε να χωρίσουν οι δρόμοι μας για το καλό και των δύο πλευρών. Το διάστημα της παραμονής μου στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό ήταν ουσιώδες και σημαντικό με πολλές έννοιες. Νιώθω ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους και την οικογένεια που βρήκα εδώ. Δεν έχω τίποτε άλλο πέρα από σεβασμό για τη διοίκηση, τους παίκτες και το προσωπικό, με το οποίο είχα την ευχαρίστησε να δουλέψω και τους εύχομαι μόνο τα καλύτερα».

Euroleague: Ξεκινάει από την Γαλλία η περιπέτεια του Ολυμπιακού!

Από το «Astroballe» της Γαλλίας αρχίζει η πορεία του Ολυμπιακού στη νέα Euroleague, με την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ να αντιμετωπίζει την Βιλερμπάν (21:45).

Η πρώτη αγωνιστική της νέας Euroleague ολοκληρώνεται την Παρασκευή με πέντε αναμετρήσεις. Ανάμεσα σε αυτές είναι και το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Βιλερμπάν, στη Γαλλία.

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ ταξίδεψε στη Λυών με στόχο να μπει με το... δεξί στη νέα Euroleague και να αφήσει πίσω την κακή εικόνα των φιλικών προετοιμασίας. Αυτό, άλλωστε, είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι του νέου Ολυμπιακού, ο οποίος θα έχει υποχρεώσεις μόνο στην Euroleague.

Διαβάστε επίσης: Euroleague: Πρεμιέρα με το δεξί για τον Παναθηναϊκό!

Η ομάδα του Πειραιά προπονήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο «Astroballe», με τον 60χρονο κόουτς να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και στόχος του είναι να παρουσιάσει η ομάδα του εντελώς διαφορετικό πρόσωπο.

Από την άλλη και η Βιλερμπάν δεν μετράει απουσίες. Ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, με την γαλλική ομάδα, της οποίας πρόεδρος είναι ο Τόνι Πάρκερ, να έχει ως στόχο μια ανταγωνιστική παρουσία στη Euroleague της νέας σεζόν.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share