Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Απίστευτος: Ο γιος του Μέσι πανηγύρισε το γκολ της Μπέτις! (Video)

Απολαύστε τον!

26 Αυγούστου 2019 21:40
Απίστευτος: Ο γιος του Μέσι πανηγύρισε το γκολ της Μπέτις! (Video)

Ο γιος του Μέσι πανηγύρισε το γκολ της Μπέτις και το βίντεο που θα δείτε με τον μικρό είναι απολαυστικό!

Μέσι και Σουάρες παρακολούθησαν την αναμέτρηση με τη Μπέτις από τις εξέδρες του Καμπ Νόου λόγω τραυματισμού και συντροφιά είχαν τα παιδιά τους. Έγινε το μπαμ! Υπέγραψε στην Μπαρτσελόνα ο Γκριεζμάν!

Στο γκολ των φιλοξενούμενων ο Ματέο Μέσι, ο μικρός γιος του Αργεντίνου πανηγύρισε προκαλώντας το… μούδιασμα του πατέρα του, αλλά και τη μεγάλη έκπληξη του Ουρουγουανού.

Ο Ματέο πάντως φροντίζει να… τσαντίζει εύκολα τον σταρ της Μπάρτσα, μιας και είναι συχνά με τους αντιπάλους.

«Μερικές φορές στην τηλεόραση πανηγυρίζει τα γκολ της Ρεάλ, για να νευριάσει τον Τιάγκο. Μια άλλη φορά μου λέει: «Εσύ είσαι Μπαρτσελόνα, εγώ Λίβερπουλ που σας νίκησε». Έκανε το ίδιο και με τη Βαλένθια. Μου είχε πει: Η Βαλένθια σας νίκησε ε; Είμαι οπαδός της Βαλένθια» είχε πει ο Λιονέλ Μέσι

Μέσι: Χαμός σε κλαμπ! Ξύλο μεταξύ του Αργεντινού σταρ και θαμώνα (video)

Ο Λιονέλ Μέσι ξεκουράζεται, πριν ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του με την Μπαρτσελόνα. Ο Αργεντινός σταρ βρίσκεται σε διακοπές αυτές τις μέρες στην Ίμπιζα με τους Σεσκ Φάμπρεγας, Λουίς Σουάρες και Τζόρντι Άλμπα, οι οποίες, όμως, λίγο έλειψε να «χαλάσουν». Λιονελ Μέσι: Από τα γήπεδα στο χώρο της Μόδας!

Ο Μέσι, για αδιευκρίνιστους λόγους, κόντεψε να έρθει… στα χέρια με θαμώνα του μαγαζιού, με τους συμπαίκτες και την ασφάλεια του να τον σταματούν πριν του ρίξει μπουνιά!

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, η ασφάλεια του άσου της Μπαρτσελόνα απομάκρυνε τον θαμώνα και το περιστατικό έληξε, με τον Μέσι να είναι εκτός εαυτού.

Ο Μέσι έλιωσε τους πάντες με αυτήν..την αγκαλιά!

Ο Λιονέλ Μέσι έλιωσε τους πάντες και ειδικά τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα με αυτήν..την αγκαλιά!

Με δικό του γκολ, ο Λέο Μέσι «σφράγισε» τον τίτλο στην Ισπανία για τη Μπαρτσελόνα, αλλά μια εικόνα του μετά τη λήξη του ματς ήταν αυτή που «έκλεψε» την παράσταση.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ πανηγύρισε έξαλλα την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά συγκίνησε τους οπαδούς της ομάδας του και για το στιγμιότυπο με τα παιδιά του. Πιο συγκεκριμένα, ο αρχηγός των «μπλαουγκράνα» περίμενε τον μεγάλο γιο του μέσα στον αγωνιστικό χώρο και γονάτισε για να τρέξει στην αγκαλιά του, με το αποτέλεσμα να είναι φανταστικό.

Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε ένα ακόμη πρωτάθλημα στην Ισπανία, με τον Λέο Μέσι να κερδίζει τα “βλέμματα” και στους πανηγυρισμούς, με την αγκαλιά στον γιο του μέσα στο γήπεδο.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Super League: Δείτε όλα τα γκολ και τις φάσεις της 1ης αγωνιστικής! (Video)

Νικηφόρα πρεμιέρα για τον ΠΑΟΚ στη super league! (Video)

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share