Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγινε το μπαμ! Υπέγραψε στην Μπαρτσελόνα ο Γκριεζμάν!

Το μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού έλαβε τέλος!

12 Ιουλίου 2019 16:47
Έγινε το μπαμ! Υπέγραψε στην Μπαρτσελόνα ο Γκριεζμάν!

Ένα από τα πιο μεγάλα μεταγραφικά σίριαλ του καλοκαιριού έληξε με τον Αντουάν Γκριεζμάν να υπογράφει στην Μπαρτσελόνα σήμερα.

Ο Γάλλος επιθετικός, που έφτιαξε το όνομά του τα τελευταία χρόνια με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Καταλανούς, που θα τον κρατήσει στο «Καμπ Νου» μέχρι το 2024.

Το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Γκριεζμάν δεν ήταν νέο, ωστόσο τώρα η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να πληρώσει τη ρήτρα των 120 εκατομμυρίων ευρώ στην αντίστοιχη της Ατλέτικο και να αποσπάσει το τελικό «ΟΚ» για την μεταγραφή και την μετακίνησή του στη Βαρκελώνη.

Ρωσική ομάδα "κλέβει" τον Μάντζαρη!

Με το μέλλον του διεθνή γκαρντ στον Ολυμπιακό να είναι στον αέρα εδώ και αρκετό καιρό λόγω του συμβολαίου του, η Ούνικς Καζάν από την Ρωσία προσέγγισε τον Μάντζαρη και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη βέβαια θέλει μεν τον Μάντζαρη, με το ενδιαφέρον να μην είναι ακριβώς καινούριο αφού και πριν μερικά χρόνια είχε υπάρξει προσέγγιση, αλλά όχι με το συμβόλαιο που έχει στον Ολυμπιακό.

Σε περίπτωση ωστόσο που ο άλλοτε παίκτης του Περιστερίου έρθει σε συμφωνία με τους "ερυθρόλευκους" για την λύση του συμβολαίου του έναντι μίας καλής αποζημίωσης, τότε την σεζόν 2019/20 θα εισπράξει ένα ποσό κοντά σε αυτό που προέβλεπαν οι φετινές του αποδοχές.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Υπογράφει την Παρασκευή ο Μπεργκ!

Βαρύ πρόστιμο για φοροδιαφυγή σε πασίγνωστο ποδοσφαιριστή!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share